fredag den 6. maj 2011

Optur

Jeg er her stadig. Jeg arbejder. Jeg elsker det. Jeg har i to hele uger kunne sige at jeg elsker mit job. Når jeg kigger tilbage til i vinters, hvor jeg var i tvivl om jeg skulle i gang med hele den kommunale udredningsmølle, fordi jeg havde fået en diagnose og ikke magtede 2 jobs, så er det ikke til at forstå, at det er den samme mig, der hver dag møder ind før tid. Samme sted. Et sted. Hos den gode chef der fatter nada om psykisk sårbarhed og nok ikke helt tror på den slags (!), men som ikke desto mindre tilbød mig 30 timer til en løn, hvor jeg kan nøjes med 30 timer.
I en stilling, hvor jeg udover min terapeutbaggrund, får lov at bruge de ufaglærte evner jeg har indenfor marketing og organisation.
Jeg bruger alle evner i disse dage. Organiserer temadage, skriver artikler til magasiner, samler hele holdet af mandlige divaer til fotoshoot (tro mig, det er sværere end at passe en børnehave og de er noget større), foretager afprøvninger ift. siddestillinger og funktionsmålinger - kort sagt, jeg får lov at spille på hele registeret, samtidigt med at hele arbejdspladsen syder af en kærlig sort jeg-sviner-dig-til-fordi-jeg-ikke-kan-sige-du-er-sød-tone. Pik og patter and i love it.

Jo, jeg klapper sammen som et korthus når jeg går hjem kl. 15. Nej, jeg får ikke lavet meget i på hus og i have. Men jeg trives.
Heldige mig.

8 kommentarer:

 1. Lyder dejligt! Haven kan vente.

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt at høre, det hele kører på skinner, at du er glad, at du trives, at du har en skøn chef og dejlige kollegaer (det vigtigste i verden), at der sættes pris på dig - SÅDAN - you go girl :0)

  SvarSlet
 3. JAAAAAAAAAA!!!!!!!
  Det er jg så glad for at høre! wuuuupppp!!!

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at høre!!!

  SvarSlet
 5. Hvor er det fedt! Sådan drømmer jeg om, at det også kan blive for mig.
  Haven løber ingen vegne. Den gror højst lidt til.

  SvarSlet
 6. Fine, har nu fundet årsagen til vores nets smertefuldt langsomme tilstand. Har skrevet forklaring på skype, men ved ikke, om det er gået igennem til dig pga. forbindelsen. Hvis jeg ikke er der, når vi har aftalt, er det fordi det kommer til at tage et par dage, at få nettet op at køre igen... It sucks, I know!:/

  SvarSlet
 7. Åhh hvor lyder det dejligt, så tror jeg faktisk også lidt på at det kan lykkedes for mig også. Det eneste der stopper mig, er jo mig selv. Tillykke med livet og arbejdet, og så håber jeg at det der internet kommer til at fungere så kærligheden også kan nydes lidt mere.

  SvarSlet
 8. Hihihihi... lyder nu som et fedt sted... det der med den søde chef.... !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet