lørdag den 7. maj 2011

Fantastisk og med striber

Før der går indavl i det og Pakhus 16 all over the place, og fordi jeg ikke skal afsted og så kan være småsur over det,  vil jeg tilføre dagen lidt nyt/andet i blogland. Jeg kom i tanke om hende her Karen-Marie Lillelund

Måske kender du hende som bakkesangerinde,måske som hende den stribede fra Matas reklamerne.

Måske slet ikke? Jeg mødte hende (nej, ikke personligt som i "Goddag Karen-Marie") til et arrangement min bank havde lavet, hvor hun underholdt. Nå, tænkte jeg - hvem er det? Hvad kan hun? Hun ser sgu ikke sjov ud (det var på det tidspunkt hvor ALT standup i Danmark var med unge, hormonelle speedsnakkende mænd).
Hun var F.U.C.K.I.N.G. bloody marvelous sjov. Jeg har, som i måske ved, ikke let til grin nede fra maven, men så vidt jeg husker, måtte jeg skifte undertøj da jeg kom hjem, fordi jeg glemte at kontrollere blæren. Jeg sagde til min veninde, der var med "hende ønsker jeg mig til min 40 års fødselsdag. Jeg tror det er 6-7 år siden, og nu er det pludselig (!) næste år det sker. Jeg tror ikke jeg får hende. Fantastiske mennesker koster af og til en del penge, og selv om hun er værd en krone værd, så får jeg hende nok ikke for kr. 500 og et glas hjemmesyltet eller en broderet pude.

Men hvad finder jeg ud af i dag? At hun har en blog! Så jeg kan få en dosis af og til, hvor fedt er det!Så nu får du hende også ! Hvis du ikke er på havnen i Odense, så tag en griner, og hvis du lige er kommet hjem, så tag også en griner.

Kh

3 kommentarer:

 1. "Jeg har sådan en lang én med ben i enderne."
  :D :D :D

  SvarSlet
 2. Tak for dét tip!!
  Jeg skrev en kommentar til dit forrige indlæg, men det er ikke kommet frem til dig, kan jeg se.... Jeg synes, det er godt at høre, du er så godt tilfreds. Det er dig velundt!
  Dit nye banner-billede er rigtig, rigtig godt!

  SvarSlet
 3. Reke - i hope not!

  Anne - tak, jeg syns oss det er blevet et fint billede. Ja, det er dejligt. I dags arbejde resulterede i kvalme og hovedpine, men jeg er sgu stadig glad- hvor heldig er man så? Ret heldig skulle jeg mene.
  Kh

  SvarSlet