tirsdag den 5. april 2011

Foodie

Ok, min blog har aldrig og vil aldrig blive en madblog. Don't get me wrong. Jeg elsker mad og har topmaven to prove it, men madblogs ...ikke min ynglings. Alligevel falder jeg lidt i svime over den her Australske af slagsen, selvfølgelig inspireret af at L. er down under.
"What Katie Ate", er en foodie fotografy blog.

Jeg har (desværre?) allerede den forventning, at L. lige osmoser opskrifter og ingredienser, så hun bare sætter i gang, når hun kommer hjem....det må vel være det mindste. No?

all images Katie Quinn Davies

12 kommentarer:

 1. Gud, hvor skægt! Den dag L laver det sidste billede (hjemme hos dig), er selvsamme dag, som jeg kommer og ser dit hus!! ;)

  SvarSlet
 2. Mums, det var da oss noget at smide så lækre mad-fotos på bloggen i disse flydende-mad-tider *med stor grin på*
  Jamen L skal da bare se, at komme hjem og ta fat i de kødgryder - det kan da ikke gå for langsomt!
  Og tak - fordi din blog IKKE er en madblog til dagligt!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle foto - det handler da om meget mere end om mad (selvom mundvandet løber lidt selv på en madignorant som mig), især nr. 1 og 3. Der er dømt outback med heste, støvler og støv, synes jeg - meget stemningsfyldt på den rå måde.

  SvarSlet
 4. Fantastisk smukke billeder, af mad. De er meget maleriske. Jeg tænker gamle Belgiske og Hollandske malere. Jeg skal helt sikker ind og "slikke" lidt på skærmen, på den blog.

  SvarSlet
 5. ...Det var da utroligt, så hurtigt I kunne blive enige om, at jeg skal stå i køkkenet og frembringe mesterværker til jer. Hvad nu hvis nogen ikke havde evnerne? Eller at nogen, skal vi sige... ikke gad? (!) Hm.

  SvarSlet
 6. Hvorfor er det lige at Dragonfly overhovedet er i Australien...hmm mon hun har en blog...Det havde hun og nu ved jeg også hvorfor hun er af sted. Men alt alt for lækre billeder må jeg sige. Og i lesbiske parforhold er kvindens plads altid i køkkenet. Sådan er det bare, der er ikke noget at gøre.

  SvarSlet
 7. Kristine, du har evigt ret - det er enten den ene eller den anden. Men behøver det være MIG?!

  SvarSlet
 8. KaDaHoe - din kommentar var dagens soduko, det tog mig laaang tid af fatte, så du får ikke noget snappy comeback...

  Lotte - nemlig!

  Folehave - du har ret, det er billedernes poesi, der er det fine i hendes blog.

  Dragon - det som Christine siger....og du gider jo godt...lidt...

  SvarSlet
 9. mhhhhmmm!!!! uha det ser godt ud....som Anne Folehave siger...jeg må også ind og "slikke Lidt" på den blog og se hvad jeg kan blive inspireret af....jeg kan ikke stå for madblogs og bliver næsten altid ret lækkersulten, så jeg minimerer det lidt...men der sgu så meget godt mad rundt om på nettet, at det er helt vildt....og hvad skal man så egentlig med sine kogebøger...nåja udover at der et et register i alfabetisk orden og at man kan lade sig inspirere af billederne...og og og .....men der flyder så meget rundt på nettet at jeg tager på bare ved tanken...men her må jeg ind og skidt, pyt med de par ekstra kilo....det er jo også kunst, som Anne også siger...så af kunstkulturelle og madkulinariske grunde....så er jeg lige smuttet et stykke tid...

  forresten Prophecy...så lavede jeg bare en så fin kommentar igår til dit indlæg med klematisen...men da jeg så skulle lægge det på...smut...så gik der error i det og resten af dagen drillede det helt vildt....men jeg glæder mig over din klematis og jeg har lige fået gang i en jeg har haft stående siden sidste sommer og som jeg troede var uddød, men så opdagede en af mine besøgende ent skud nedefra og så kom den en tur i drivhuset og nu går det bare så godt....jeg vil så gerne have en stor og flot klematis....dejligt at se din på friland...jeg ved desværre ikke så meget om dem, om skal have opdateret min viden...der er vist noget med forskellige typer....

  :O)

  SvarSlet
 10. Anita - jeg aner intet on klematis. Andet end at jeg syns de er pæne. Må man ikke plante dem på friland?

  SvarSlet
 11. hej Prophecy !

  jo de skal plantes på friland, helt sikkert...jeg var bare i tvivl om min plante var helt død og ved at stille den ind i drivhuset så fik den både varme og lys og så tænkte jeg, at den måske ville skyde frem og det har den så virkelig gjort...mit problem sidste år var at finde en plads at grave den ned på og gerne et blivende sted og et sted hvor jeg kunne have noget, den kan klatre på...så det blev ved at den stod i krukken vinteren over udenfor i sne og frost...godt nok en smule i læ ved huset.....i år skal den plantes ud...dog har jeg stadig ikke fundet ud af, hvor den skal stå..men nu må jeg vist tage mig sammen, da den viser sig at være en livskraftig plante....jo det er helt sikkert en frilandsplante....undskyld min skaben forvirring ved at skrive det med drivhuset...men du kender sikkert det med at skulle finde en plads til de f..... planter, som man jo holder meget af...
  Og din ser sund og skøn ud og jeg glæder mig til at følge dens vækst....

  venligst Anita

  SvarSlet