søndag den 3. april 2011

Weekenden

Ok, jeg tror nogen har skåret af weekenderne efter jeg er begyndt på job. Det kan ikke passe den er ovre. Noget af det jeg nåede, et lille nyt bed til Klematis ( er uvenner med ærteblomster, de vil sgu ikke spire for mig. Overhovedet). 


Weekenden bød også på hyggeligt kvinde samvær hos veninde. Med udeliv, kaffe, boller, mad, asti og grin. 
Og vi så traner!

Så med naboen til loppemarked, hvor man stod i kø før dørene blev åbnet. 

 Mange mennesker, mange ting. Ikke de store fund, nabo fandt lidt mere, hun er trænet - jeg var en smule overvældet af en hel weekend med snak og havde glemt de spidse albuer hjemme. 

Vel hjemme, blev klematisen sat i jorden - lidt modigt, men vi får se. 
Pfew. Jeg vil godt bestille en weekend mere nu. 

8 kommentarer:

 1. Så var det helt klart dig jeg tænkte på da jeg skrev "Hav en god fredag" lige før ;-) Det lyder som en super hyggelig weekend. Der er også mere tid til rent faktisk at nyde weekenden når man har et arbejde eller studerer. Ikke at jeg ikke nyder mine weekends.

  SvarSlet
 2. haha...antyder du noget om mine albuer, kære nabo..jeg vil også ønske dig længere weekends...men mere lys bliver da..

  SvarSlet
 3. Jeg tror det er et komplot fra statens side, hvor de laaangsomt gør weekenderne kortere. De var ihvertfald MEGET længere da jeg var barn :)Men det lader til at du har haft en dejlig weekend alligevel, og det gør mig glad på dine vegne :)

  SvarSlet
 4. Jeg er altså helt på røven over alt det du kan - både med hus & have. Måske især med haven. Faktisk. For det ser så nemt ud, det du laver. Men det er det jo ikke!!! Hvis weekenderne var længere, så kunne du jo renovere en hel lille landsby ;)

  SvarSlet
 5. Jeg sender dig STRAKS 4 nye weekender at gøre godt med - Værs´go!!!! Dem har du fortjent om nogen!

  Jeg kan heller ikke med de ærteblomster (1-årige) - til gengæld har jeg held med dem som staude :0) - så bli´r man oss fri for at så hvert år! Måske et fif du kan bruge ?

  Klematis - wheee, jeg er VILD med dem og glæder mig mega til at se dine (hvis du tager fotos af dem) når de springer ud!

  GO WEEKEND! (*smil*)

  SvarSlet
 6. Kristine - ja, det var mig.

  Lavendel - jeg mente mere du havde et trænet øje ;o)

  Vicki - tak :o)

  Fru Z - dejligt at nogen er på røven over noget fra mig :o)Og ja, gik gerne i gang med landsby, hvis jeg havde længere weekender

  Lotte - Godt fif der. Køber man dem i planteskoler? Elsker også klematis, men har aldrig prøvet, så er jeg spændt

  SvarSlet
 7. De fås som frø (står på posen, at det er staude) - plante, plante og når de så er kommet op (og det GØR de) - så planter du dem ud og de kommer så selv året efter - VUPTI! Glæd dig til dine Klematis kommer - de er bare så smukke!

  SvarSlet
 8. Ok, tak Lotte - jeg skal tjekke dem ud!

  SvarSlet