fredag den 25. marts 2011

Tryghed på små steder

Forleden skrev Madame om Tiny House BlogForleden skrev Madame om Tiny House Blog.
Jeg har fulgt bloggen siden jeg købte hus, og jeg bliver hver gang inspireret, når de har et indlæg om simpel living. De viste huse, trailere og træhytter er et levende bevis på at mennesket er innovativt og kreativt og jeg drømmer om den dag, hvor jeg kan bygge (få bygget?) en trailer med hus, et træhus eller en hytte.

Jeg har noget med hytter. Huler. Enkle sikre steder. Jeg er "kendt" for at lave huler, når jeg besøger og overnatter hos folk. Giv mig et hjørne til mine ting og jeg er tryg.

Hvor er du tryg?

12 kommentarer:

 1. Jeg har det på samme måde. Jeg kan bedst lide små, hyggelige huler. Det giver mig tryghed ikke at skulle overskue et kæmpe rum på én gang.
  Jeg har også kigget på bloggen og har udvalgt mig mange af deres huleboer som mine. Der er fx et hus i en skrænt, der minder mig om Bilbo Sækkers hobbitbo.
  Klem og god fredag.

  SvarSlet
 2. Jeg har det fuldstændig ligesådan! (Hvorfor mon min blog hedder hulebo og jeg hulemor?).
  Jeg talte med en veninde om det, nu hvor jeg har købt hus. Mit nye hus er et rigtigt "damehus" med små kroge, trapper og indbyggede hylder - og en karnap, meget snart med indbygget te-bænk ;o)
  Min veninde ville langt hellere have et typehus i sti-system-kvarteret, med store kvadratiske, hvide flader og regulære rum. Uden spildplads (fy-ord). Jeg kalder det hyggeplads!!
  Knus fra en anden hulebo

  SvarSlet
 3. Dejligt inspirerende indlæg, jeg er i virkeligheden også et hule menneske, mørkt rum med kun stearinlysenes skær, og skærmen fra computeren findes der noget bedre? Måske lige hvis skærmen blev skiftet ud med en kvinde. Åh. Det er forår. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 4. Hmmm....som regel de fleste steder, omgivet af "tingene" ..men et hus i et træ....det kunne være lækkert.

  SvarSlet
 5. Jeg har det som i andre. Jeg vil gerne have forskellig små huse/hytter/halvtage rundt på matriklen. Vi har et fint lege hus i et træ. Jeg kan faktisk godt sidde der. Et par skurvogne placeret rund på jorden. Jeg er ikke færdig med små huse.
  Kig på nettet after Treehouses. Der er så mange sjove.

  SvarSlet
 6. Huler er det bedste! Da jeg var barn fantaserede jeg om at mine forældre kunne lave et "værelse" til mig i et lillebitte hjørne af stuen på omkring 1 m2. Det var, da jeg stadig delte værelse med min lillebror.
  Jeg har også planer om hyggekroge i vores have. Noget med plankeværk og stendige og klatreplanter.

  SvarSlet
 7. Kære alle, det lyder til at vi er en del med hang til de små steder. Måske vi kan inspirere hinanden? Personligt får jeg, når jeg læser jeres kommentarer endnu mere lyst til at banke noget sammen selv. Hvem siger det skal være perfekt? Har også kigget efter brugte skurvogne. Lad os bygge små steder?

  SvarSlet
 8. Er nok lidt anti-hule. Bliver sur og sindssyg, hvis jeg ikke får lys. Så store vinduer tak.

  SvarSlet
 9. Man kan jo lave en hule med store vinduer? Hule er ikke lig med mørke i mit hoved

  SvarSlet
 10. Jeg er helt enig her.. jeg blev inspireret af Rima fra bloggen The Hermitage, købte en gammel campingvogn som jeg indrettede efter min smag.. jeg elsker den og glæder mig til jeg nu snart skal ud og rulle med den igen :) Du kan se den på min blog.. http://detkreative.blogspot.com/2010/05/min-rde-husvogn.html

  det er bare at komme igang :)
  kærligst Christina

  SvarSlet
 11. Meisolle, jeg har set din husvogn for noget tid siden og ja, det er en af de gode trygge steder man kan have. Har selv den der capmingsvogn i bunden af haven jeg overvejer at "indrette" som hytte

  SvarSlet
 12. Selvfølgelig skal du indrette den som hytte :) og lad helst en helt masse buske gro op omkring.
  Jeg var hos Flügger og de hjalp mig så kan helt ærligt ikke huske hvilken type maling det var. Men de kan helt sikkert hjælpe dig.
  glæder mig til at se dit resultat
  kærlig hilsen
  Christina

  SvarSlet