søndag den 27. marts 2011

Træt med træt på.

Damen her er stadig træt. Weekenden suser forbi, når man skal sove lidt hver eftermiddag. Jeg husker at fortælle mig selv, at opstart på job, 1. sals maleri, havens springen ud og savnet til kæresten er faktorer værdige nok til at begrunde den fysiske og mentale træthed der er min tro følgesveninde for tiden.
Men hold nu kæft hvor er det begrænsende.

Jeg vil påstå man (jeg) er pænt træt, når man 20:55 lørdag opdager, at grunden til at gadelyset og alle nabohusene er mørke, er årets Earthhour er startet mens man selv har siddet med lys i alt elektrisk og gloet dumt tv og man derefter bryder ud i hikstende gråd, fordi man jo ER en EARTH person og nu tror ingen det og nu har man egenhændigt fucket verden.
Som kompensation slukkede jeg alt el kl. 20:58 og gik i seng. Undskyld Earth.

14 kommentarer:

 1. Darling, din vedvarende afsky for tørretumblere, din elskede øko-strømbesparende støvsuger, din udendørsbruser, din samlen regnvand i spande, din køben lokalt når muligt og din selvforsynende tilgang til haven og madlavningen MORE than makes up for the one little missed earth hour.
  Don't beat yourself up! (og nej, jeg taler tilsyneladende ikke dansk længere...)

  SvarSlet
 2. ...desuden er du jo den Første til at slukke på hovedkontakten, når vi forlader huset. Earth Hour's got nothing on ya!

  SvarSlet
 3. Hvad L. sagde. Eller, undskyld, what she said.

  SvarSlet
 4. Du er for længst tilgivet og jeg er sikker på, at moder jord ikke sender en regning!!!
  Du får lige en ordentlig krammer herfra

  SvarSlet
 5. Jeg tilslutter mig koret. Med alt det jeg har læst på din blog, der skinner det jo igennem at du er, som du selv siger, en EARTH person. Men selv EARTH personer, bliver nogen gange overvældet af deres eget liv, og det at du ikke fik slukket lyset i en time på en enkelt dag, det skal du slet ikke tænke på!
  Fokuser på at Moder jord, er i gang med sin spring production, og saml nye kreæfter i den spirende sol! Jeg sender et opmuntrende kram med på vejen.

  SvarSlet
 6. haha...jeg var i Odense..og blev SÅ forarget, da jeg hørte fra de andre i selskabet at ALT gadelys var slukket....(der var ikke rigtig nogen, der vidste hvorfor) - ugens diamantbryllup, sygdom og Amagerpige har da fuldstændig flyttet mit focus...tak for oplysningen, nabo...jeg gik altså også tidligt i seng, og nu er fyret løbet tør, så hvis jeg først fylder på det i morgen...mon så ikke ...men fuck, det ville jeg da også gerne ha' deltaget i....vi kan ikke det hele altid, men nogen gange er vi sgu da på toppen.........knus

  SvarSlet
 7. Du er tilgivet! No doubt!
  KH C

  SvarSlet
 8. Nu sidder jeg da også og flover mig - for jeg havde HELT glemt det. Og glemte også at opdage det...lige indtil nu. Mon ikke det gælder, at man til gengæld slukkede alt lys (og som altid også ALT standby i huset) allerede kl. 22, og derefter sov 11 timer i træk. Incl børnene!!!???????????

  SvarSlet
 9. Dragon - du har ret, jeg hader tørretumbleren, men du siger jeg ikke må smide den ud ;o)

  Daisy - Du er en fin én er du

  Lotte - så længe hun ikke sender regninger, de kommer med rund hånd af sig selv for tiden

  Vicki - du har ret, det kræver overskud at være overskudsagtig og det fejlede lige, men tak for atminde mig på, at du via bloggen lægger mærke til EARTHE´t

  Lavendel - vi er sgudda altid toppen

  Cristine - Hope so

  hulebo - Jeg tror det der tæller for 3 års Earthhour

  SvarSlet
 10. Jeg siger også du er tilgivet, earth ved jo trods alt hvad du står for, so dont beat yourself up.

  SvarSlet
 11. DIt billede fik et smil frem hos mig :-) Sådan kan det føles....
  Jeg kan nu afsløre, at du ikke er den eneste, der missede Earth Hour - jeg gjorde det bedre end dig, for det gik først op for mig, nu jeg læste dit indlæg. Og jeg er ellers heller ikke i mod jorden....
  Håber, energien lige så stille vender tilbage - der er ting nok, til at sluge den, kan jeg se!

  SvarSlet
 12. Kristine - det holder jeg så op med. Lige nu.

  Anne - Ja, billedet passer ret godt, i hvert fald mave positionen. Så vi er pro jord, det er sgu da meget godt ;o)

  SvarSlet
 13. ja det er vist også gået hen over hovedet på mig...vidste det ikke før jeg læser her...
  ja træthed kan ogdt være sådan periodevis...men du må have behov for det skulle man synes...håber du får noget nyt energi når du har fået trætheden af vejen....men man bestemmer ikke alt selv....så i mellemtiden...vær god ved dig selv.. :O)

  SvarSlet
 14. Jeps! Pro-jord må være første skridt. Og det lyder da meget fedt, ikk?!

  SvarSlet