torsdag den 10. februar 2011


Vi er her stadig. Katten og jeg. Jeg husker ikke nogen tid i mit liv, hvor jeg har haft så god tid til at tænke. At det ikke er ensbetydende med, at tankemylderet holder op, eller ebber ud er en anden sag. Mennesket er ufattelig i sin tilpasningsevne. I mit tilfælde, betyder det at trods tid, så kan små opgaver, små sociale aktiviteter fortsat stresse, udmatte eller udfordre. Funny that. 
Som i går, hvor jeg kiggede forbi den nye gamle arbejdsplads. Det kan tælles på få hænder, hvor mange gange jeg er kommet i "normalt tøj" de sidste måneder. Tøj der ikke går under kategorien "hjemmetøj" eller "havetøj". Nuvel, det betyder, at det tager tid at finde ud af, hvad man egentlig tager på derude. Og makeup og arbejds-ordforrådet. Hvor var det lige jeg lagde det?
Fint besøg var det. Entusiastisk Chef 1. På alle måder Chef 1 nu. Der er en ny puls derude. De har ryddet ud og op, noget jeg har forsøgt at sætte igennem de sidste to år. Vi har endelig de faciliteter, vi har arbejdet for de sidste 2 år og set uppet er klart til mig 1. marts. 30 timer baby. Det kan være lyst både når jeg skal afsted OG når jeg skal hjem, meget mere af året. 

Men lige nu. Lige her. Er det hele en smule overvældende. Ikke for hovedet. Hovedet er superhelt og ser de forskellige scenarier. Kein problem. Det er kroppen der på må og få kaster lidt åndenød, trykken for brystet og spændte muskler ind. Den krop der. Den pålidelige krop. Gad vide hvad den fortæller mig?
7 kommentarer:

 1. Man kan blive helt rundtosset af alt den tid til at tænke tanker i, syntes jeg.
  God vind med de 30 timer - det lyder til at være en skøn chef OG arbejdsplads.

  SvarSlet
 2. Snup lige en kop tår kaff' - så holder det måske op, sagde jubeloptimisten

  SvarSlet
 3. Tanker kan gøre en næsten vanvittig, men kroppens sprog.. DET er til at tage at føle på søde.

  Din fortæller dig at du stadigt ikke er helt klar til at hverdagens trummerum, men så glæder jeg mig over at der er lidt tid til at du skal tilbage på jobbet igen. Min smerter også hele tiden. Så er det hovedpine og så er det mavepine.. Jeg undrer mig for jeg syntes jeg har det godt, men noget er der jo siden det bliver ved.

  Jeg kan simpelthen ikke huske om jeg har fået takket dig for kedlen?? Men nu får du lige en her så. TUSIND tak for den, jeg blev så glad da den kom:-))

  Mange knus og god torsdag
  Henriette :;

  SvarSlet
 4. Det er ikke sådan når der er fart over feltet indenbords, og ting tager tid. Jeg tror vi hører det vi skal, når vi er klar til det. No worries, Mate - selvom utålmodigheden måske gnaver ;-).

  SvarSlet
 5. Den fortæller dig råt for usødet, at der ikke er mere plads i hovedet til alle de tanker, du har.

  Lyt og giv tid.

  Klem og god dag

  SvarSlet
 6. Skønt billede af brændestakken - bli´r helt glad i låget af, at kigge på den!

  Hvá med at give kroppen en pause ? Spænd løbeskoene på eller alternativt en rask gåtur på mindst 30 min.

  Det virker...

  SvarSlet
 7. Jeg har 29 timer og det er rigtig fint..........Ville ikke kunne klare mere !

  Den mis der... hihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet