mandag den 31. januar 2011

Well Down Under

L. er ankommet. Ankommet til Brisbane i ét stykke og til meget varme forhold. Kl. er lidt over midnat i Brisbane nu. Det ved jeg, fordi jeg har lavet en "L. i Australien"-væg.

Med den lokale tid (det blå ur), og et par opslagstavler til hvad der evt. kommer med posten dernede fra. Ellers skal jeg forsøge ikke at oversvømme Lebbeliv med down under rapporter. Jeg ved en del af jer følger med på hendes egen blog eller er i kontakt med hende. Men nu ved i hun er ankommet ok.


Selv har jeg været til kontrol i dag, med håndled 2 der ikke er blevet godt. Det 'snurrer' stadig er ømt og uden megen kraft. Lægen, af den dumme slags, mente at det var ok, selv om jeg forklarede at håndled 1 var super (opereret af anden end ham). Han mente der kunne gå op til 6 mdr. (selv om håndled 1.s symptomer var væk 2 dage efter OP). Hvad handler det om? Spade. Normalt bruger jeg ikke den slags udtryk om mennesker, men hele hans attitude, ansigt, kropssprog og sprog, fortalte mig at han mente det var mig der mærkede forkert.
Nu har jeg fået en ny kontrol (!) tid om 2 mdr. As(s) if. Jeg ringer i morgen og for den lavet om til en anden overlæge. Gider ikke spilde min tid på den slags. Nix nej.

Hvad jeg ikke regnede med, er at jeg nu er helt træt. Jeg kan godt kende forskel på hvad der er rigtigt og forkert i dette. Alligevel er det mig der bliver den verdenstrætte. Så jeg går op og lægger mig Hans Christian.

3 kommentarer:

  1. Det er da Æv med hånden, og nej, dumme læger der tror de ved hvad man kan mærke, gider vi ikke !

    Sov godt !

    PS godt L er landet sikkert !

    SvarSlet
  2. Årh, baby, det lyder fandme trælst! Jeg troede for sure, at de ville give dig en ny tid til 'gen'operation. Godt, du laver tiden om til en anden læge - ham der er en nar! Ved han ikke, at det er patienten selv, som ligger inde med de vigtigste oplysninger om sin tilstand og sygdomshistorie og at det er rule no. 1?? Spade!

    SvarSlet