søndag den 30. januar 2011

Godt afsted og Sort samvittighed

Hun kom godt afsted. Jeg kom godt hjem. Så så man lige Minien brøle over Sjællands land, og nej, det var føreren der brølede. Højt, vedholdende og længe. Ja, det kan man godt, mens man kører 120 i timen. Nej, det skal man ikke. Sue me.
Nogen påstod engang, at man kun kan græde 10 minutter i træk. I beg to differ. Ikke at det er en konkurrence. Men hvis det var én, så havde jeg slået jer alle hjem i går.

L. var stærk. Som i bogstaveligste forstand. Hendes spinkle krop, bar mandigt de 20 kg rygsæk.
Det bliver så fedt for hende, og hvis det ikke gør, giver jeg hver enkelt Australien Mate en røvfuld. Så kan de lære det. I skrivende stund, er L. på vej til Singapore, til det sidste mellemstop inden Brisbane.

Tak for jeres søde kommentarer i går. De fik startet vandfaldet og brøleriet endnu engang. Gråd forløser og jeg sov godt.


Og når kærligheden så er draget på langfart, indfinder heldet sig åbenbart. "Vandt" i går billetter til Sorts Samvittigheds "Hvid Magi".
Blev inspireret hos SukogSpas, og tjekkede dem ud på deres blog, og nu har jeg fået fine VIPbilletter til forpremieren den 16. februar af damerne.  Heldige mig!!


Sort Samvittighed er et banebrydende kunstnerkollektiv bestående af 12 kvinder, der med stor kærlighed fortolker Anne Linnets tekster og musik fra det indre univers og helt ud i galaksen.
Fra 18. februar 2011 spiller Sort Samvittighed teaterkoncerten HVID MAGI på Betty Nansen Teatrets Edison scene.To be honest, så er det over et år siden jeg har været i CPH, altså bortset fra i går. Det har været pænt svært at forlade min komfortzone, men nu skal det være. Damerne inviterer og jeg skal ud i det pulserende, med en fin veninde. 

7 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg bare ved, hvordan du har det. Det bliver bedre om en uges tid ;)

  SvarSlet
 2. Nej......... man kan græde meget mere end 10 min.. Og man får bare så sindsygt ondt i hovedt af det !!!!

  Uhhh føler med dig....... !

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte sådan på jer i går. Både på dig og på L og på den afsked i måtte tage.
  Og så glæder jeg mig til at høre, hvad du synes om den hvide magi på Betty Nansen - vi skal først derind d. 12. marts, så vi har oceaner at tid til at glæde og grue...

  SvarSlet
 4. @ Mutter - Det er allerede bedre i dag. Mit vakelvorne fundament besluttede sig for at holde.

  @ Marianne - Jeg får heldigvis ikke hovedpine, men bliver uendelig træt og kan falde i søvn

  @ Du er sød. Er også spændt på hvid magi, - indrømmer at jeg har på fornemmelsen det er lidt avantgarde til mig. Man er jo en popdame - men hvis man ikke prøver noget nyt...

  SvarSlet
 5. Jeg er glad for, at hun kom godt afsted, hende den dejlige. Det er også meget sejt, at du udfordrede alle naturlove med de 10 minutter, der. Tænkte så meget på jer i går!

  SvarSlet
 6. Kære Prophecy,

  I mangel af OpenID godkendelse på din blog, prøver vi nu her old school mail. For vi vil gerne sige, at:

  Vi lover at gøre os den største umage for at forsøde mellemtiden bare en lille bitte smule!
  Og man må gerne både grine og græde til vores forestillinger...
  Vær velkommen hos os den 16. Vi glæder os til at se jer!

  Kærlig hilsen,
  Sort Samvittighed

  SvarSlet