mandag den 17. januar 2011

Er du homo og har 10 minutter til overs?

Jeg fik den fineste mail i dag:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Til Lebbeliv set fra provinsen.


Vi er faste læsere af din vidunderlige og super ærlige blog - kæmpe ros til den :)
 
Vi skriver til dig fordi at vi fra din blog ved, at du er homoseksuel og vi i denne har projektopgave, hvor vi har valgt emnet Homoseksuelle. Vi har valgt emnet fordi vi synes at det er et ekstremt spændende og relavant emne, fordi folk i især vores alder er uafklarede med deres seksualitet. Du virker dog ekstremt afklaret, ærlig og åben omkring din seksualitet, og derfor synes vi at det kunne være spændende at interviewe netop dig, omkring det! :) 
 
Vi foreslår at vi kan mødes (tæt på dig, selvfølgelig). 


Vi ved at vi er sent ude (Vi havde et andet interview men personen vi skulle interviewe, hoppede fra i sidste øjeblik). Vi håber meget at du vil gøre dig den ulejlighed, at tage dig 10 minutter til at hjælpe os. 
 
Hvis du ikke selv har tid, har du så mulighed for at give os et telefon nummer eller en mail, hvis du har en bekendt som du tror kunne tænke sig at stille op til et kort interview?
 
På forhånd mange tak.
 
Venlige hilsner, 
 
A. L. S. og A 9.B, XX skole

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det er mig der har anonymiseret navne og sted fra pigernes mail. Desværre har jeg ikke selv overskud til at hjælpe dem. Jeg har i sidste måned stillet op til et lignende interview til en 9. klasse. Jeg tror på at hjælpe og jeg videregiver hermed depechen til de af jer derude, der er i målgruppen og har lyst til at give dem lidt tid.
Skriv til mig og jeg sender mailen videre til de 4 søde fra xx skole. 

Ps. de er fra Sjælland

5 kommentarer:

 1. Hold op et godt initiativ, de piger har! Det er godt, du siger fra, men jeg kan desværre ikke hjælpe - jeg har kun de 10 minutter at byde ind med. Jeg håber, du finder én.
  Klem

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg orker det heller ikke...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Hej Prophecy......Jeg har fuldt med siden du kom på min blogliste og det er store følelsesmæssige og eksitentielle problematikker du er inde i....og jeg kan forstå på dine sidste mange indlæg, hvor svært det er...
  Håber du får mere ro på og mere svar på din situation snarest...men ting tager selvfølgelig tid.....
  Jeg vil sende dig rigtig mange gode og positive tanker og som andre har fortalt så er der også mennesker med hjerte indefor systemet...heldigvis...men jeg kan sagtens sætte mig ind i dine oplevelser af, at man bare skal passe ind i nogle kasser og det er ikke det, man har brug for, når man har det rigtig svært....men en stor forståelse og at blive set, som det sårbare menneske, man er, når man netop beder om hjælp i sit liv....

  Mange kærlige tanker herfra...Anita

  SvarSlet
 4. i øvrigt et ret flot billede du har fået som headerbillede...farvede islygter ?

  SvarSlet
 5. Mette - det er jo ikke at gøre ;o) Ja, de er seje de 9. klasser

  Marianne - helt ok

  Anita - Tak :o) Headeren er et forsøg på farvede islygter, der endte som kogle/is installation i stedet

  SvarSlet