søndag den 19. september 2010

Lørdag i banehuset

 Til ære for dem der bor andre steder, end hos katten og mig, lidt foto fra en arbejdsom lørdag med solskin på Nordfyn.

Yes. Den anden side tag tages (!) ned. 


Jeg trimmer træer og vasker campingsvogn (meget stor bilvask)


Der er tid til lidt høst. Småt men godt. 

Stillads all around. 


Og væk var kysen. Bemærk rodet - det er mig, der ordner og rydder op når drengene har arbejdet. 


Udsigt fra taget af campingsvognen. Mit fine lille hus får nyt hår.


Rengørings/oprydningsmesteren har haft fat. 


En container fuld af gammelt tag.


Lille bitte er køkkenhaven oppefra stilladset. Bemærk de 2 "buske" i bedet. Jeg har bøjet mig, og købt 60 bitte liguster-helvede-planter, der skal dyrkes vinteren over i køkkenhaven, for til forår at danne læ mod vejen. Ak ja. Så røg den bastion, jeg havde forsvoret  Liguster ALDRIG. 


Den fine dag, sluttede med et regnbue - er det fine tegn, det tror jeg nok det er.  For helvet Jytt, det går godt på Nordfyn. 

7 kommentarer:

 1. Wow du er altså en smuk kvinde.. ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt at se der sker en masse !!!

  Meget fint med lidt oppe fra billeder !!! Fin urte have... og Liguster hæk... Hihihi Så mangler du bare en Vovse og Volvoen.... hihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Det bli'r dælme flot, dammit Krystle....men liguster!!!! til deres forsvar kan siges at de dufter skønt, når de blomstrer (hvis de da får lov) kram fra køkke-helvedet

  SvarSlet
 4. Jeg er bestemt ikke en liguster fan, men det er næsten det eneste der er 100% vintertæt - og det er det vigtigste. Bøg er bare vissent vinteren over og tjørn, som jeg har ca 100 meter af, er helt bar. Så nu har jeg så en liguster-børnehave.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder - og rart at se dig :) Jeg har, ligesom du har fulgt med hos mig, været her forbi med jævne mellemrum, så jeg er glad for den kommentar du lagde hos mig.
  Jeg vil ikke skrive adressen til den nye blog på den gamle og jeg kan ikke finde din mailadresse nogen steder, så du får den leveret her istedet:
  http://morkesiden.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor der sker noget! Meget smuk oprydning, må man sige :-) Smukt med regnbuen. Det er lige til at blive glad af sådan en slutning!

  SvarSlet