fredag den 17. september 2010

'For helvete Jytt'

Ja ja, jeg sku sove sku jeg. Efter tur til læge-Tune (det hedder han, er det ikke cute?), der fortalte at de (hvem?) kan kikkert operere mig den 18. oktober (For helvete Jytt, der er lang tid til) i håndled ét. Derefter (altså 2-4, helst 4 uger efter), i håndled to.

Vel hjemme, fik jeg en snak med dagens to håndværkere (jeg er nu oppe på 2 tømrere, en elektriker, en stilladsmand og en zink (!) mand), og ville ta en luksus-lur...men nej. Damen tænker (ja, mig altså) - "Hvorfor ikke køre på genbrugspladsen og tømme fyldt trailer (sorry Penta fortelt, du er så last year og dør nu), så trailer er frisk (!) og klar til lørdagens 2-3 ture med have affald, byggeskrot og efter smøger til tømreren (ja, han ryger ligeså meget som mig).

Godt tip - fredag eftermiddag, INDEN 16:00 er en drøm på genbrugspladsen. Alle har travlt med at starte weekenden og ikke mange (inkl. ansatte), er at finde på byen mekka-plads (Mekka, som i - Its a good thing).
Fik smidt Penta og diverse skrammel-pap ud, men havde allerede på første runde øjet, at 'genbrugs-containeren', var lyksaligt mistænkeligt fyldt.

Hm. Tænkte. Jeg. - Nu er det sådan, at jeg hver eneste gang, når jeg kører på genbrugsen, har noget med tilbage. Planen var at jeg denne gang skulle være standhaftig (for det er mig, er det), fornuftig (også mig) og have rygrad (SÅ meget mig).

...men men, ak - for helvete Jytt!! Hvem fanden stiller også det perfekte terrassesæt  i genbrugscontaineren? Og Hvilken Gud, er så flink, at den eneste ansatte på pladsen er en bebumset, teenager med flakkende blik.

Tror i jeg har skudt papegøjen eller hvad? Det tror jeg nok jeg har. Døm selv.Ps. Skat, tror du at din søster gider sy nyt betræk?

6 kommentarer:

 1. Det tror jeg nok du har!! Og når den slags står og venter på én har man bare tage det med hjem. Alt andet ville være synd og skam!

  SvarSlet
 2. Tillykke med det fede fund! Det passer da bare perfekt! :D

  SvarSlet
 3. Hihihihi... Fruen min, synes du er heldig !!! Man kan ikke på nogen mulig måde smugle noget ud fra vores genbrugshalløj !!!!

  Et ny betræk og så er det da bare rigtig fint !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. @ Anne, ja nemlig, en decideret synd.
  @ Reke, tak :o)
  @Jule, det er verdens bedste genbrugsplads. De er vildt søde, hjælper med at læsse kompost og man giver ganske få penge for de fede fund. I loave my genbrugsplads

  SvarSlet
 5. Heey hvorfor har du ingen billeder af dig selv på bloggen :P

  SvarSlet
 6. @ Joan, der er gemt et par rundt omkring ;o)

  SvarSlet