lørdag den 14. august 2010

Ny bedste ven

Den blev leveret fredag i den lokale Kvickly. Den blev afhentet på cykel (upraktisk, tabte kassen to gange),  blev pakket op og sat sammen kort derefter.

I en del måneder er rengøringen her i banehuset foregået med kost. Min gule (- og dermed grimme), gamle støvsuger, har ikke haft godt af flytning, renovering og flere m2. Muligvis har det ikke hjulpet, at vi fra tid til anden har suget brændeovnen med den, men lad nu det ligge.

For i går kom afløseren. SUPER afløseren. Den er lidt pricy ja, men den kombinerer det jeg har brug for:

Suger som en med 2000 W, men bruger kun 1250 W
2 ud af 3,5 kg er genbrugsmaterialer
Lavt støjniveau

Så mine neurotiske tilbøjeligheder, der gerne vil støvsuge ofte, kan nu med god samvittighed støvsuge away, og den bedste er næsten lyden, eller mangel på samme, for den er stille. Man kan føre en samtale, mens man støvsuger (er afprøvet), ikke at det er nødvendigt, men jeg er lydfølsom, så det betyder noget.

Og så er den pæn. Dynamisk sort, med GRØN ledning.
Oh, i love my new best suge friendAs for den sidste weekend inden job. Jeg er all alone med katten. L. er i Århus og kommer hjem søndag. Sov fint i sommerresidensen, vågnede kl. 06:00, til fin stille morgen. Nu er kl. forbi 8 og det står ned udenfor, hyggeligt, trods alt.
Jeg vil være fornuftig og sætte i gang med at male forskalningsbrædder til den kommende terrasse. Det foregår også i telt. Elsker telte. God lørdag all


8 kommentarer:

 1. Den er godt nok fin den støvsuger. Tillykke med den!
  Sjovt at høre om dine minder med "I wanna be" - man får jo stadig lyst til at danse til den!
  God produktiv og afslappende lørdag
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Jeg synes på én eller anden måde, mit navn burde være nævnt omkring det tidspunkt, du begynder at snakke om at male brædder...;-)

  SvarSlet
 3. @ Karina, ja - jeg fik i hvertfald lyst, da jeg så videoen hos dig.
  @ Dragon, tænker du på noget specifikt?

  SvarSlet
 4. Da jeg læste overskriften på dit indlæg, troede jeg lige at du havde fået handlet gear. Altså det har du jo også på en måde, bare lige ikke det jeg troede :-)
  Men lækker er den din nye maskine, det må jeg nok sige og det der low noise giver doppelt point!
  Fortsat god weekend!

  SvarSlet
 5. Hvorfor skændes, når der er plads til at række tunge? :-) - sikke et flot sugedyr, især er ledningen da fin!!

  SvarSlet
 6. @ Lavendel, Sugedyr, du aner ikke hvilken myreture du der har trådt i ;o) ja, ledningen er helt vildt fin. Overvejer at købe den i metermål, hvis muligt og sætte i min nye spisebordslampe.
  @ BB, dét gear kommer der også noget om, bitte warten ;o)

  SvarSlet
 7. Aber gerne :-) Bin schon gespannt!

  SvarSlet