lørdag den 20. marts 2010

Shopping spree

For 1 år siden, var jeg så heldig at vinde en eller anden online konkurrence. Jeg husker ikke for hvad og hos hvem og var lige ved IKKE at tage telefonen da de ringede om gevinsten. Gevinsten, var et dejligt gavekort til BAUHAUS. det har nu ligget trygt i flyttekasser, men i går kom det frem.

Der er mange ting jeg kan bruge fra Bauhaus til det nye hus og ikke mindst haven. Jeg havde skrevet en mental huskeliste:
- hvad  har jeg havde mest brug for
- hvad er mest selvforkælende
Det var en dejlig dejlig oplevelse, at gå med kæmpe vogn og fylde i og se bare hvad der kan være i sådan en vogn, inden man går til kassen:

Det blev både til luksus hækkeklipper, motorsav af de lidt større og en sækkevogn. da jeg kom ud til bilen, blev jeg et øjeblik i tvivl, om jeg nu kunne få det hele ind, men da jeg er en mester pakker lykkedes også det:

Ufatteligt hvad en lille bil kan rumme, hvis man bare pakker godt. Så hjem tussede jeg, fik senere hægtet traileren på oveni og følte mig meget 'hus-ejer-nu-har-vi-grej'-agtig på turen hjem.

Marianne har husket mig på at tage før og efter billeder. Så her er lidt fra førstesalen, som den står i dag, dog er jeg kommet til at slå lidt til den ene væg med min lånte brækjern/koben - det er jo ganske underholdende.
Taget er ikke særligt højt, så selv om jeg får flere end de 20 nuværende m2, bliver 1. salen ikke kæmpe. Men jeg tror den bliver fin, når den om et halvt år måske står færdig.

2 kommentarer:

 1. Tænk at det vitterlig er rigtigt at der er nogen der vinder de der gavekort, har Fruen min lige sagt meget undrene ??? Hun var meget sikker på at den slags var fusk !!

  Dejlige ting du har fået købt dig !!!

  Ser da godt nok ud som om du har hygget igennem med det koben der hihihihihihi

  Det skal nok blive rigtig godt !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Kæmpeprojekt, men det ser allerede rigtigt lækkert ud.
  Tillykke med det. Og øh... jeg har noget PMS til at lægge bag det koben, hvis du mangler :)

  SvarSlet