mandag den 22. marts 2010

En hverdags-weekend

Ved at være en lille smule træt. I weekenden puklede jeg igennem på forskellige projekter, et lidt hemmeligt et, forsøgsnedbrydning af vægge på 1. salen, fik kigget lidt på haven, der umiddelbart er lidt bar, men alligevel strutter med vintergækker og de gule der, som ikke er min favoritter, men de strutter da.
Sandheden er, at jeg godt kan lide nære, hverdagsagtige ting. Fester, arrangementer og stuff er fine - men oftest hygger jeg mig mest, når jeg vasker tøj, tusser rundt, klipper i nogle planter eller som i denne weekend, belaver mig på at flytte alt ned i stueetagen.
Jo, min krop er lidt brugt og træt og specielt min højre arm driller, men tilfredsheden ved at se en væg forsvinde, hænge en vask op og begynde at fylde traileren op, det er fysiske ting, der er målbare og som giver mig ro.
Bonus ved nedrivningen er, at noget af træet kan bruges som brænde, og jeg var ved at løbe tør.
 Roen, det at være alene, har gavnet mig denne weekend. Jeg har talt i telefon, men ellers lyttet til mig selv og været med mig selv. 
Jeg har været ude, gået tur, hilst på en nabo (den første) og savnet hende nordpå. Men jeg ved, at ved at genfinde min egen kerne, hjælper jeg mig selv og dermed  os.
Mandagen bød på arbejde. Som p.t. overvælder mig og gør mig usikker. Men jeg hænger i.


Den lokale branddam.
 Her så jeg disse to. Sortsvaner? Overraskes over, at alt ligger supertæt på i så lille et samfund. Måske jeg bare har valgt at være i centrum af det hele, uden at vide det.
Hvordan er din weekend gået? (How are YOU doing?)

3 kommentarer:

 1. Hvor har du nået meget !!!! Kan da godt forstå at armen er ØM !!!

  Jeg kan også godt lide at tulle rundt i mine egne cirkler... Og bare gøre det som jeg vil...

  How are YOU doing? Det ved jeg simpelthen ikke... Tør ikke "mærke" rigtig efter... Er bange for det jeg evt finder...

  Så.. lader lige mig selv svæve over vandene...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Den lokale dam er vist et meget stort issue i byen - godt med arbejde og alenetid, send en mail når du behøver hjælp med brækjern...:-)

  SvarSlet
 3. Ok, hvad issue kan det dog være, udover at det ser lidt forsømt ud. Huh, kan mærke at byens størrelse minder mig om min opvækstby, og dertil hørende sladder, kiggen skævt efter det der er anderledes osv. Hm, det skal ikke styre mig. Basta.
  Du er sød at tilbyde din hjælp Lavendel, som jeg slet ikke ville kunne tage i mod ;o)
  @Marianne - hang in there!

  SvarSlet