torsdag den 18. marts 2010

1. sale

Mine håndværkere kom forbi i dag, og ja, de er 'mine', fordi den ene er den søde mand, der gav mig husly i 6 mdr. inden jeg flyttede ind her på byfarmen. Måske er det ikke ligefrem 'på landet', landet -. men det er meget land i forhold til Odense C.

Håndværkerne gik lidt rundt på første salen, pillede i nogle ting, målte lidt op, talte om brystskeder (!), hanebånd og vindskeder (!) og gav meldingen - "Så snart du har revet det ned du selv kan, går vi i gang. Vi taler med den lokale trælast og så går vi i gang!"
Spændende! Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg glad for at jeg når at bo i huset sammenlagt 4-5 uger, inden det bliver det totale byggekaos, for roen har været god. Aleneheden har været god. Min mentale 1. sal har plasket i det, at have sit eget, at være sig selv med mine tanker uden strømninger (og larm), fra førnævnte søde udlejer og teenagebørn.
Bare katten og jeg, med folk på visit undervejs.

Nu har håndværkerne udstyret mig med koben, anvisninger og så er det bare med at sætte i gang. Det er vist godt min mor og bror kommer i påsken og hjælper....

6 kommentarer:

 1. Måske Lavendel Terminator skulle kigge forbi med sit koben...aka brækjern!

  SvarSlet
 2. Lavendel Terminator!!
  Du er velkommen til en rive-ned-dag, med kaffe, for jeg tvivler på, at vi får det hele ned på to dage i påsken.
  Gruer mest for alt det køren-væk, men det hjælper at jeg netop har fået træk og trailer, som en rigtig hus-ejer :o)

  SvarSlet
 3. Hihihii Træk og trailer... Nøj hvor vi måtte høre for at sætte træk på en Golf gti turbo... Som var vores bil da vi købte hus... hihihi

  Men det er altså næsten ikke til at leve uden, når man har hus og have, det gør i hvertfald tingene lettere !!!

  Glæder mig til at se dine nedrivning billeder !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Hei!

  Tusen takk for gaven jeg fikk av deg i Operation Påskeglad!! :-) Jeg gleder meg til å plante blomsterfrøene i jorden (når bare sneen forsvinner), og til å nyte et langt bad med den deilige såpen!

  Vg, Ingvild

  SvarSlet
 5. Der bliver også grinet af min bil, der heller ikke er træk-krog typen, men sådan må det være, for uden dutter ikke og det er fedt ikke at skulle låne sig frem længere.

  @Drømmehjerte - velbekomme! Jeg er glad for at du kunne lide det. God påske og godt forår!

  SvarSlet
 6. Har en stor bil OG trailer - og det er fedt at komme på genbrugspladsen...der er altid et eller andet! Jeg ser lige til det, for man må jo hjælpe hinanden..

  SvarSlet