lørdag den 7. juli 2012

Kussetryk anyone?

Det er ø lejr tid. I dag starter ferien og vi starter bilen. 
L. og jeg har pakket regntøjet, superteltet og solcremen og sætter i dag kurs mod årets ølejr. 

Årets kvindelejr, er mit fristed, i har hørt om det før. Ja, der er mulighed for at være nøgen hvis man vil. Det er de færreste. Ja, man kan lave kussetryk, hvis man gider starte en workshop. Det gør de færreste. Ja, holde ferie en uge uden mænd. Det gør vi alle.

Hvad vi gør er at være sammen. 80 kvinder og børn i skøn forening. Laver mad sammen, vasker op sammen, gør campingtoiletterne rene sammen, drikker øl sammen, passer børnene sammen og snakker. Om politik, kønsroller, varerne i Netto og Kongefamilien. Vi holder 70'er fest sammen mens ungerne sover i teltene med baby alarm. Vi bader inden morgenmaden, hvis vi er hardcoretypen, halvfulde kl. 17, hvis vi er ferie-all-in-uden-børn-typen. 

Vi er ligeså forskellige som 80 andre mennesker, og har ligeså meget eller lidt tilfælles.

Men vi elsker Femø. Vores kvindelejr. Ude 24-7 i 7 dage med økologisk mad og stranden som nabo til villatelte, 3-mandstelte og fællestelte.

(Ps. ja, jeg HAR prøvet at lave et kyssetryk)3 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie !!!

  Tror faktisk at jeg ville få totalt strittevit af sådan en kvinde ferie.... Og Fruen også...

  Men .. vi er også mest bare til at lave vores egen lille ferie bobbel... Uden at tale med nogen som helt andre end os 4.........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Det lyder fedt... Sådan frigjort og åbent. Minder mig lidt om 1985, hvor jeg flyttede i Thylejren. Der rendte de stadig rundt med bare bryster og snakkede økologi og politik.


  Ofte synes jeg, at jeg er født alt for sent - Måske man skulle tage på Femø lejr engang :)

  Var engang på nu afdøde Kvindehøjskolen v. Visby. Fik sat nogle ting på plads, som har fulgt mig siden. Og fik aldrig afklaret noget, som jeg stadig arbejder med.

  Håber i får en superdejlig ferie - Jeg véd, at det er tiltrængt!

  SvarSlet
 3. hej Prophecy !

  jeg kom til at tænke på dengang jeg var i Kvindefredslejr i Ravnstrup nær Viborg.....med min søster og veninder.....der var mange lesbiske fandt jeg senere ud af, men mens vi var der sammen så var egentlig ikke noget jeg tænkte over...men bare noget man fandt ud af, når kæresten var en pige...
  Men jeg synes det lyder rigtig hyggeligt og der er godt nok mange afsted....80 personer er mange synes jeg....
  så håber du/I får jer en supergod ferie...og jeg glæder mig over at kigge billeder af jeres køkkenhave og ser hvor godt det står...og jeg nyder som sædvanligt dit headerbillede og er vild med den store størrelse....

  smil og gode tanker herfra

  Anita

  SvarSlet