lørdag den 26. november 2011

Party on

Nå, ud fra jeres (manglende) kommentarer på mit forrige indlæg, fornemmer jeg at jeg skal holde mine småfilosofier i kort snor og i stedet fortsætte med at give jer mit personlige liv. I ved det der som at der sker samtidigt med at jeg er trækplaster for alverdens ondskab, lorte og møgting.

Så her får i det:
I aften skal L. og jeg og en udvalgt possy til Kvindefest! Yes Mam. Til jer der tror det er en avanceret kone-jule-frokost; Nej, det er ganske rigtigt og uforfalsket en Lebbe-med-det-hele privatfest. Arrangeret og indkaldt af 5 gæve Fynske gammel, lebber, der har inviteret ud fra devicen: "Hvis-vi-hver-inviterer-5-vi-gider-og-de-inviterer-5-der-gider-der-inviterer-5-de-gider-så-bliver-det-pis'sjovt".

 lånt her


Det er prøvet før. For et par år siden i en lade på østfyn. Fransk tema med fransk autentisk sangerinde til underholdning, samt diverse franske indslag jeg ikke husker. Hvad jeg husker er at arrangementet var omgivet af kærlighed. Og den lurende fornemmelse af at alle os-fra-miljøet/branchen-på-fyn skulle se hvem der nu var blevet kæreste med hvem und so weiter. Hvilet i princippet er sjovt. Lidt som at holde fest med sin gamle folkeskoleklasse.

Min fejl dengang var at troppe op uden beskyttende possy, hvilket resulterede i at jeg følte mig sladder-udsat. Ikke Damernes skyld. Det sker når jeg er til fester alene uanset.

I aften har jeg helgarderet mig og slæber kæresten, 3 af mine bedste venner og deres kærester med = jeg er 8 stk. Kom an Kvindefest, nu med spansk tema og forloren stegt pattegris. Jeg skal så meget drikke mig i hegnet sorry L. og danse og måske endda bytte bluse på dansegulvet med B., som vi nogen gange stadig gør når det går helt galt til en fest.

Sæt i gang.

 lånt her

6 kommentarer:

 1. Der er absolut intet i vejen med småfilosofi. Kom endelig med mere :)
  Jeg tjekkede linket i dit sidste indlæg og syntes, det var nogle spændende overvejelser.

  Manglende kommentar er mest pga.... tja... manglende kommentar.
  Men ikke dermed manglende interesse :)

  Rigtig god fornøjelse i aften.

  SvarSlet
 2. Jeg skal ud og svinge øl-armen til noget ægte provinsjulefrokost, og burde gøre mig klar i skrivende stund.

  God fornøjelse - din fest lyder sjauw!

  SvarSlet
 3. He, jeg kommenterede ikke på forrige indlæg, fordi min vildeste kommentar ville have været: "Jeg er også helt enig!" ;-)

  Og så er jeg selv fast læser hos Anna, så jeg havde allerede læst indlægget. Så heller ikke her, var manglende kommentar lig med manglende interesse! <3

  God fest! :-)

  SvarSlet
 4. Hmmm...gik jeg mon glip af noget???)Pas nu på, du kommer med hjem igen :-)

  SvarSlet
 5. Reke - jeg ved det jo egentlig godt, læser selv med mange steder og får ikke så ofte kommenteret længere, men tak for din kommntar (ps, jeg læser dig stadig trods manglende kommentarer)

  Fru Z - åh den go'e gamle provinsjulefrokost....håber den også blev sjauw

  June - Dejligt og høre du også læser Anne :o)

  Lavendel - man gå altid lidt glip af noget, men no worries, jeg er med hjemme :o) Ps. Min mor syns dine hunde var SÅÅ søde.

  SvarSlet