tirsdag den 4. oktober 2011

Spontan fridag

Jeg har taget en spontan fridag. besluttede kl. pænt tidligt at jeg har et stort behov for at tænke tanker, rode i haven og gå i byggecenteret. Tanker om min familie, tanker om mit parforhold og om hvor vi er på vej hen, tanker om afkom, tanker om mig.
Med BPD kan det være svært at få 6 årlige ferieuger til at slå til. Jeg overvejer af og til om jeg i samarbejde med min læge, skulle se om jeg kan få en § 56 aftale.

En sådan aftale havde jeg efter min sygemelding med depression. Aftalen gik al sin enkelthed ud på, at de enkelte sygedage jeg havde spredt ud over året, og aldrig i træk, dem fik arbejdspladsen tilskud for. Så de ikke "led nød", over at have en medarbejder der (7-9-13) aldrig fik influenza eller deslige, men derimod havde dage, hvor det at gå på arbejde ikke virkede som en mulighed.

I dag vælger jeg blot at holde en spontan fridag, fordi jeg ikke føler mig syg, ikke har en § 56 og ikke magter at fake en influenza - for i morgen er jeg klar igen.

Har du aftaler, der ikke ligner de andres?

3 kommentarer:

 1. Hmm altså mine kollegaer ved at de dage hvor jeg snerre mere end godt er... Bare er fordi , smerterne er slemme. !

  Og.. tjjaa arbejder under ½ tid.. Men .. næææ

  Men det kunne være rart.. Med sådan en 56 ´der .. den lyder fin...

  Hyggehygge og håber du får nydt din dag , trods mange tanker..

  Knus

  SvarSlet
 2. Det lyder rart med sådan en spontan fridag! Jeg vidste slet ikke sådan en paragraf fandtes - men den er sørme smart! Fedt, når der kan laves aftaler, der tilgodeser forskellige behov.
  Jeg har ingen specielle aftaler. Eller, det har jeg vel på en måde, eftersom jeg er i jobprøvning...

  Forsøgte i øvrigt at skrive en kommentar til dit sidste indlæg, men blev smidt af hele tiden. Min hilsen forsvandt i cyberspace en tre gange. Ville bare sige, at du også er krøbet under huden i hvert fald på mig.

  Håber, din dag bli'r med blå himmel, så haven kan danne ramme om dine tænkerier!

  SvarSlet
 3. Den smed også mig af....et megaindlæg...

  SvarSlet