fredag den 7. oktober 2011

Nuancer

Ok, nu prøver jeg noget der ikke falder mig let - at fokusere  og fortælle om det fine/de andre ting der sker, mens skæbnen vælger at dingle over vores familie. Selv om jeg er drama og intens, er det mig ikke muligt at være i alarm beredskab 24-7 i måneder, så udover min mors kræftsygdom og behandlingsforløb - så sker der andre ting. Fine ting.

Haven er min ven, haven er min terapi og haven er min motionsmakker. Jeg får gravet køkkenhave (fuck, den er pludselig monsterstor), flyttet græs fra den del af baghaven, der skal være bærbuske-land til det døde sted hvor campingsvognen har stået., tømt kompostbunker (pænt klamt) og generelt gjort haven vinterklar.

Vi skal til Holland som efterårsferie. For at købe tulipanløg. Altså officielt skal vi besøge L.'s bedsteforældre. De sødeste hollandsktalende ældre mennesker (tidligere bagere), jeg ved vil forkæle os i de 3 dage vi er der. Men som sagt, jeg er der for at købe tulipanløg og høre verdens mest sexede sprog (not kidding).

Når solen skinner finder du mig og katten på terrassen, mens L. læser eller er i køkkenet. Hun kan nu lave sushi (ja, ja jeg gav hende et starterkit), og jeg er begyndt at kunne lide det ret meget. Ret meget. Jeg er begyndt at se venner igen, som i aften hvor vi skal spise hos bedste lebbeveninden og damen. Og jeg har overskud, hvilket måske er det der overrasker mig. Men det har jeg. Også til den 40 års fødselsdag vi er inviterede til lørdag, hos en soulmate. En soulmate der stiller værelse til rådighed, så jeg  kan trække mig tilbage hvis jeg går kold.

Mit arbejde er fortsat fyldt op af man-divas, mange kokke, alle superstjerner - men jeg kan navigere i dem for nu. Deler lige mængder verbalt drilleri og gas af til dem og ignorerer psykopatkollegaen, der stadig har sin gang i huset. 

So all in all, livet er ikke sort hvidt i disse dage.

God weekend <3

6 kommentarer:

 1. Dejligt at høre, at der er luft og solen når dig. Kram Hulemor

  SvarSlet
 2. Fedt..

  Lyder spændende med stor køkkenhave !!

  Rigtig god weekend
  Marianne

  SvarSlet
 3. Det lyder godt! Have, god mad og godt selskab - de tre ting kan hjælpe på mange ting! Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 4. Hvor fedt med det hollandske. Jeg tog mig selv i at søge efter hollandske videoer på youtube her den anden dag... fordi jeg syntes sproget er lidt frækt.

  SvarSlet
 5. hej Prophecy...lanbg tid siden jeg har været igang med at blogge...men nu er jeg igang igen...haven har taget min tid...syltning....og jeg trænger også til at geare lidt ned havemæssigt....( men så er der selvfølgelig lidt frø, der skal ordnes m.m.)..tja...den have, den have...glæder og hårdt arbejde...og en god terapeut også....jeg kan blive helt glad bare at gå ned og grave lidt kartofler op og se solen skinne for snart at blive overrasket af en regnbyge, som idag....
  og så tænker jeg om tur til Holland...så fedt...ikke fordi jeg er vild med tulipaner, men Holland er et skønt sted...og skønt at komme lidt ud at rejse....jeg synes også selv jeg snart trænger til en tur til udlandet...

  god havelyst og alt muligt godt til dig...:O)

  Anita

  SvarSlet
 6. Sgu da dejligt at læse. Her er faktisk en del hollændere i kvarteret, var til middag hos et par. flinke, flinke. Leder nogle flotte tunutter op.god tur!!

  SvarSlet