torsdag den 7. juli 2011

Spøgelserne

Midt i sommertiden, midt i nedtællingen til L.s hjemkomst, midt i havens frodigste tid, midt i ugen hvor det er 5 år siden min far døde af kræft, kører jeg i dag til Sønderborg.
Jeg skal til møde i morgen. Med min mor på 62 år, og en overlæge på sygehuset. Om min mor. Der er taget prøver. Der er fundet "noget" på lungerne. Måske får vi opklaret, hvorfor hun har haft feber i en måned.

Jeg bruger al min kraft, på at holde dødsspøgelserne, kræftspøgelserne, forældredødsfaldsspøgelserne fra døren.

10 kommentarer:

 1. Øv øv øv, kram kram kram. Kender nøjAGtigt følelsen. Hold fast i de positive tanker med alt, du kan. Kærlig hilsen Hulemor

  SvarSlet
 2. Åh håber alt kommer til at gå godt. Det er bedst.

  SvarSlet
 3. Åh, det er ikke rart. Min far fik konstateret prostatakræft for et halvt års tid siden (men heldigvis i et tidligt stadie, som kan strålebehandles), så jeg ved, hvordan det føles.

  Rigtig meget held og lykke.

  SvarSlet
 4. Venter på at høre svar. Håber alt er fint!

  SvarSlet
 5. Positiv energi fra Århus. <3

  SvarSlet
 6. Puha. Det må være nødvendigt med mange kræfter for at holde alle de spøgelser stangen. Forstår godt du ser dem! Ønsker om alt det bedste herfra.

  SvarSlet
 7. Åååh altså - det er ikke tid nu, håber det allerbedste for din mor. kram

  SvarSlet
 8. Synes da godt nok du bliver prøvet af i øjeblikket, hva?
  Har desværre også haft dårlige oplevelser med læger uden den store empati. Men hurra for mange og virkelig dejligfantastiske sygeplejersker og kontaktpersonr og andre pragtfulde mennesker!
  Håber det bedste for dig og din mor. Og tænker at det snart bliver godt at du får dine kæreste hjem, så du kan få noget tiltrængt tlc..

  SvarSlet