mandag den 4. juli 2011

Grøn Koncert Give away

Jeg har fået fat i 2 billetter til Grøn Koncert 2011. Jeg ville gerne afsted og høre Medina, Dúné og ja, Nik og Jay, men desværre ligger koncertdagen i Odense fredag den 22. juli - og DER skal jeg hente L. i lufthavnen. Så fuck grøn koncert

Du kan få fingre i de to billetter, og du bestemmer selv hvor du "fanger" koncerten (klik på billedet for koncertbyer og datoer).

Det eneste du skal, er at fortælle mig, hvem der er din all time ynglingsmusiker eller sang i kommentarfeltet og hvem du vil tage med, så trækker jeg lod søndag den 10. juli.

Sæt i gang :o)


8 kommentarer:

 1. Sikke da et fint gavehumør du er i :-)
  Nå, men så vil jeg da se om jeg kan prøve at være den første der er med i lodtrækningen.
  Min yndlingsmusiker (eller yndlingsband er det jo) er Tv2. Jeg ved godt at de ikke er himmelråbende avancerede i deres musikstil, men jeg elsker dem altså. Lyden af Steffen Brandts stemme gør mig en lille smule forelsket i hele verden. Næsten hvert eneste nummer minder mig om forskellige perioder i mit liv og "Dengang for længe siden" er soundtracket til dengang jeg mødte min mand (samme periode som jeg opdagede Tv2) så herhjemme skal der ikke så meget til at sparke liv i kærligheden, det klarer anlægget for os.

  SvarSlet
 2. Uhhh hvor lyder det bare dejligt at du skal hente L.

  Vil ikke være med i lodtrækningen, tør ikke deltage i sådan en koncert, ALT for mange mennesker , ALT for tæt på...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Åh det var da en fed give away, men altså min musik smag ændrer sig alt efter mit humør, men sidste år til Grøn koncert blev jeg Medina Fan, så i år vil jeg have lov til at nyde hende fra start til slut. Men også Tina Dickow er en af mine yndlings.
  Hvis jeg vinder bliver det en udfordring at finde den rette at tage med, for hende jeg allerhelst vil have med er på udlandsrejse, men jeg har en god kandidat i tankerne, min meget gode, og udefinerbare veninde som jeg har delt en masse fantastiske oplevelser med.

  SvarSlet
 4. All time favourite artist? Madonna, bliver jeg nødt til at sige. Hun har fulgt mig, siden vi i tredje klasse, optog hendes videoer af fra MTV på vhs bånd. Man kan sige meget om Madonnna, men hun er bund og grund soundtracket til mit liv.
  Yndlingsnummer? Express Yourself, Vogue eller Like A Prayer. Uh, det er godt.

  Hvis jeg vinder, skal min mand med på den anden fribillet. Og så tager vi drengene med, og holder Frejs to-års fødselsdag med picnic på græsset. Han bliver nemlig præcis to år den dag.

  SvarSlet
 5. Pick me me me !!!

  Min alleryndlings koncert band er sku TV-2 - ihh jeg savner dem fra min uni tid med koncerter i Universitetsparken i Århus.
  Og jeg glemmer aldrig dengang Steffen B dukkede op til fredagsbar på matematik med en endnu ukendt Tina Dickow og et par guitarer under armen. Det var skønt.

  Jeg vil tage babyen i mavsen med - og så Mads. Nogen skal jo køre mig på hospitalet hvis baby vil ud før tid... ;)

  SvarSlet
 6. Hvis nu Tina Dickow spillede med på grøn i år, så ville jeg virkelig straks have deltaget i din fine giweaway, men det gør hun jo desværre ikke, så jeg vil ikke være med, men hun er og bliver min alltime favorite one (suk).
  Vi overvejer faktisk at tage til den fynske landsby og høre hende her engang sidst på sommeren. Er det et sted du kender og kan anbefale?

  SvarSlet
 7. Hov, her kommer jeg igen, for jeg kan lige se at jeg glemte at skrive hvem jeg ville tage med.
  Jeg vil invitere min mand, for uden ham er Tv2 bare ikke helt så skønt. Skulle jeg nu være den heldige ville jeg skrive til Alice M og høre om hun og hendes mand ville med. Bare fordi jeg savner hende og gerne vil genopleve lidt ungdom på den fede Århus-uni måde :-)

  SvarSlet
 8. Absolut yndlingsmusiker er Bruce Springsteen, og den bedste sang er 'Thunder Road'. Den fortæller en fantastisk historie i det univers som kun Springsteen kan kreere. Looove him :o)
  Jeg vil tage min søn Rasmus med - han elsker Nik og Jay... su ;)

  SvarSlet