fredag den 24. juni 2011

She's breathing

Tak for jeres kommentarer de sidste dage. Den sidste uge. De har gjort en forskel. Jeg har følt mig mindre alene i tågehelvedet, velvidende at det er mit eget helvede. At kun jeg kan gennemleve og løse det, men det til trods har i, venner og L. gjort en forskel.

Overskriften er passende. Jeg trækker vejret, og bedre end hele ugen. Jeg er ikke "klar", og mig selv som jeg bedst kan lide mig, men jeg er her. Jeg er på arbejde. Jeg kryber ikke sammen særlig meget når nogen har høj stemmeføring og jeg har ikke en klump i mave og hals.

Jeg skal lære noget. Jeg skal lære noget af den sidste uge. Hvis jeg ikke lærer noget, virker disse episoder ikke kun smertefulde, men også totalt nytteløse og onde. Hvad lærdommen er denne gang, er jeg ikke helt sikker på, men det må være noget om nuancer. Mit sværeste tema, de f...... nuancer. I HATE THEM. Giv mig sort og hvid, det forstår jeg - men alle jeres/deres nuancer, jeg fatter dem sjældent. Og når jeg gør, så har jeg glemt dem til næste gang.

Den næste uge, har jeg ferie - en tid med plads til ro og tanker, ude i naturen, blandt venligtsindede.
Vi ses lige om lidt, derude i blogland, hvor der er plads til ægte og uægte, man vælger jo selv hvor man "går" hen.

7 kommentarer:

 1. Er glad for at du er kommet op til overfladen og kan få lidt luft i lungerne, selvom du måske stadig plasker lidt rundt i havet.
  Håha, kan godt forstå du døjer med de der nuancer. Håber at du får det bedre med dem :)

  Knus fra en læser med overudviklet retfærdighedssans :D

  SvarSlet
 2. Man vælger nemlig selv, hvor man går hen og hvem man går til. God konklusion!
  Nuancer er svære - også selvom man naturligt ser dem. Faktisk kan det at se alle nuancerne også være lammende, for hvis ingenting er helt klart, hvordan træffer man så en beslutning? Anyways.
  God udsigt med ferie! Tillykke med den :-)

  SvarSlet
 3. Vicky - godt udtryk "plasker rundt", et beskrivende

  Anne -Jeg kan sagtens følge dig, for jeg kan ofte se alle de andres nuancer og bliver så overinformeret og aner ikke hvad der er mit og hvad der er deres = lammende

  SvarSlet
 4. Dejligt du trækker vejret, det kan vi li.

  SvarSlet
 5. Så fik jeg læst lidt baglænds...

  Hmm hvorfor er det altid de gode der bliver straffet ? Forstår det ikke !

  Selv deler jeg kontor med en kollega... hvor vi også har skranken hvor beboerne kommer 1 time hver dag... + alle de håndværker der kommer rendene hele dagen og ansatte..

  Tit føles det som hovedbane gården under uret...

  Tit har jeg brug og lyst til at lukke mig ind på vores lager som er på str med et bakke ind toilet, bare for at kunne tænke.. Men.. der kan jeg jo ikke arbejde..

  Så jeg forstår dig i den grad ! 4 vægge og en dør der kan lukkes, må være guld - Men.. de "folk" der kommer på mit kontor, kender mit skid og hold din kæft blik, så... lidt mit eget kontor har jeg, på de dårlige dage......

  Marianne

  SvarSlet
 6. Lyder i sandhed som en befrielsens uge - tak for at du lod os læse med fra sidelinjen.

  SvarSlet