onsdag den 22. juni 2011

Hul igennem


Sidder fast i det. Følelserne. Tågen har for en tid overtaget glæden, forventningen, håbet og troen. En episode, is all it takes. 
Hører Tina Dickow på repeat, måske hun kan hjælpe med at få hul på bylden. Hul, så jeg igen kan trække vejret. Hul så jeg ikke tillægger alle, at de ikke vil mig, kan mig, respekterer mig. Hul så tågen letter.

9 kommentarer:

 1. Åha jeg kan godt genkende den rå følelse der, den er på ingen måde behagelig. Desværre så kan jeg ikke give dig bedre råd, end at gå ud i skoven og skræmme egern og andet småkravl, ved højlydt at råbe "RØV" Derefter hjem til en kop the/kaffe og mere Tina Dickow. Sender dig i hvert fald et virtuelt kram.

  SvarSlet
 2. Heldigvis står teltene nu på Femø og venter på dig med et åndehul hvor man vil dig og kan dig :-) Kram.

  SvarSlet
 3. Åh jeg får faktisk helt lyst til at tage med i skoven hvis vi skal skræmme egern, og råbe røv. Eller kan det også være ret forløsende at kramme et træ.
  Men den følelse der, hvor er den bare fandens genkendelig. Kram til dig, og ae ae, på den anden side får du ro, og tit er du der før du aner.

  SvarSlet
 4. Kender også følelsen - ikke at det gør det bedre for dig ;-)

  Men vi er faktisk en del, der godt gider dig, vil dig og respekterer dig! Jeg gør i hvert fald....synes bare du er så forbandet langt væk IRL <3

  Knus

  SvarSlet
 5. Åååh, søde ven, har du det så ondt. Sender stort kram. Hvis du har lyst, er du velkommen her i aften - Søster og Svoger kommer, men de er jo fre'lige mennesker. knuser fra naboen

  SvarSlet
 6. Er ked af at komme tilbage til blogosphæren, og se, at du har det svært!
  Har læst de sidste indlæg, og tænker, at din veninde har en god pointe i, at du ikke skal bruge din "svaghed", som udgangspunkt for en samtale med din chef. Men jeg synes, at der er så mange andre aspekter, du kan bruge som udgangspunkt for en samtale. For det er da en træls oplevelse at få taget en beslutning henover hovedet på én!
  Måske projicerer jeg, men jeg ville få det bedre af at sige det højt.
  Glem det, hvis det er utidig indblanding.
  Håber, du får luft igen!!

  SvarSlet
 7. Vicky - tak for din kommentar :o) Jeg ville ikke kunne nænne at skræmme egern, men ideen er ellers god ;o)

  Kristine - Nu er jeg desværre slet ikke typen der råber røv, med mindre...eller jo, det er jeg måske nok. Kan vi ikke bare lade den der anden side komme hurtigere? Så aftaler vi det. Tak.

  Dröm - Du vet hva jag behöver (kan sgu ikke stave svenskt)

  June - det at andre kender følelsen, gør mig mindre alene. Så jo.

  Lavendel - tak for invitationen. Under andre omstændigheder, og jeg skal da møde dem. I aften skal jeg bare passe på mig selv. Kh

  Anne - Ja, hun har ret. Og jeg har i går kun brugt de saglige argumenter, der dog forventet intet ændrede. Øvelsen her, har været/er, at jeg IKKE skulle tone psykisk rent flag og det er mig meget imod. Men jeg er der umiddelbart på lige vilkår, og hvis jeg ikke kan det, så er jeg bange for at det er slut med det job. Måske er det alligevel det på et tidspunkt, men for nu har jeg brug for at prøve nye veje = argumentere for det faglige - æde skuffelsen/stoltheden og nurse den psykiske sårbarhed privat. Dejligt at høre fra dig.

  SvarSlet
 8. Du kære prophecy, du er også en af dem, jeg har savnet at tjekke ind hos. Lyder som en svær omend god øvelse at skelne mellem faglige argumenter på arbejde og psykisk sårbarhed derhjemme. Måske kan du tone rent flag på arbejdet i en anden sammenhæng? For jeg forstår godt, at det er dig imod at holde skjult. På den anden side er min egen oplevelse også bare, at man let bli'r behandlet som et råddent æg så snart man siger noget om sig selv, der indeholder ord som "psykisk" og "sårbar".
  Nå, lang smøre. Håber, din aften har været fyldt med egen omsorg :-) (Det' sådan et nyt begreb jeg er ved at lære!)

  SvarSlet