tirsdag den 14. juni 2011

Før og efter

Kan i huske, da vi startede for halvandet år siden? Da Banehuset så sådan ud? Vi gik i gang med nedrivningen af førstesalen i påsken 2010. Det eneste der stod tilbage var spærrene. Her får du så før og efter billederne, for i aftes, mandag den 13. juni 2011, kl. 17.50 lagde jeg sidste hånd på 1. salen. 

 Juli 2010 Det der skulle blive gæste/hobbyrummet.

Det kommende soveværelse.


 Tag og terrasse.

 Der trækkes vand og strøm. 
 Der kom tag på.  Og gulv. 


 Forberedelse til badeværelset.

 Der sættes vægge op. 


 Man begynder at ane en rumopdeling.
 Og så i aftes. Al gulvpap er fjernet til opgangen til 1. sal. 
 Tadah!

 Gæstesenge/hyggesofaer, med indbygget opbevaring. 

 Formonteret skrivebord, til krea opgaver.

 Badeværelset, med det lææææænge ønskede badekar. 


 Det lille bitte soveværelse, direkte under Hr. Bøg. 

 Udsigten fra soveværelset. 


 Så ja, bortset fra, at jeg de næste døgn, skal sæbe gulvene, med hvid pigmentsæbe, så er jeg færdig. Færdig. Færdig. Færdig.

Velkomment til Banehuset 2011!

20 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt! Tillykke

  SvarSlet
 2. Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Godt gået, kære nabo, du er sgu sej!

  SvarSlet
 3. Tillykke, tillykke hvor er det smukt.
  Det bliver fedt at "flytte ind".
  Mvh Maria

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet lækkert! Godt arbejde, og tillykke!! :)

  SvarSlet
 5. Det er bare blevet megalækkert! Tillykke med det! Og godt gået :)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det skidegodt ud! Tillykke med det! :D

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er vildt imponerende at nogen evner at gennemføre sådan et projekt. Det må være en meget stor glæde at skulle tage de færdige rum i brug (når du lige er ovre det med sæben)?

  SvarSlet
 8. Hvor er det blevet vildt flot:-)
  Tillykke med det.

  SvarSlet
 9. Wow, hvor ser det bare fantastisk og idyllisk ud. Godt gået.

  SvarSlet
 10. Også et STORT tillykke med resultatet herfra, det er imponerende godt gået!! Og sig til, hvis du på et tidspunkt agter at sælge ;-)
  Vh Gitte

  SvarSlet
 11. Dét er edderbankeme godt gået! Er i næsegrus beundring. Og hvilken ekstra tilfredsstillelse det må være, at have lavet det hele selv. Flot, flot..

  SvarSlet
 12. Respekt! RESPEKTRESPEKTRESPEKT!!! Jeg er ved at gå kold i at male og pive over det rod, der følger med, når der skal sættes ekstra veluxer op. Men det der...jeg havde aldrig klaret det. Har du gjort det selv eller hvad? Vildt. Jeg sender lige en mail engang om de der gæstesenge/hyggesofaer. Sådan en skal jeg nemlig også have bygget! Hvor er det flot..

  SvarSlet
 13. Allerstørste respekt for det shit, der! wouw, du er sej :)Og din kæreste må da bare glæde sig til at komme hjem til sådan en gang blær!

  SvarSlet
 14. Jeg er jo meldt mere eller mindre ud af bloglivet i øjeblikket, men nu blev jeg da altså lige nødt til at logge på - for hold nu kœft, hvor ser det bare godt ud! Godt som i KŒMPE godt!
  Respekt for al din indsats, nu kommer belønningen. Tillykke og nyd det!

  SvarSlet
 15. Til de anonyme - Tak :o)

  Lavendel - fra din mund er det ros

  Kirkeby - Faktisk er jeg en smule tilbageholdende med det der flyt ind. Har det jo fint her i stueetagen, så hvad det lige handler om?

  Kadahoe - Tak :o)

  Reke - ja, det er blevet helt pænt lækkert ;o)

  Denlangeneger - Tak :o)

  Janne - faktisk sæbede jeg første gang i morges kl. 06.00 fordi NU SKAL DET VÆRE FÆRDIGT ;o) Men ja, når jeg endelig vover at tage det i brug, så bliver det lækkert

  Sandra - Tak :o)

  Kristine - ja, når jeg genser billederne, så ER det sgu ret idyllerisk, who would have thought jeg er Morten Korch typen?

  Gitte - jeg lover, at give besked på bloggen hvis jeg sælger ;o)

  Heidi - jeg må skuffe hvis jeg har givet indtrykket af, at jeg selv har lavet det hele. Det er IKKE tilfældet, der har været kvalificerede tømrere, VVS'ere og elektrikere ind over, samt gode venner, der kan det pis. Jeg har været arbejdshest og gjort no-brain tingene, som at slæbe, købe materialer, male, grunde, og ryddet op efter de fu....håndværkere efter hver session. Jeg er handy, men ikk SÅ handy.

  Hulebo - du mailer bare. Sove/hyggesofaerne opfandt tømreren og jeg sammen, så jeg kan godt beskrive dem.

  Fru Z - Det håber jeg fandme hun gør.....Ellers må hun bo i skuret ;o)

  Berliner - HAIIII, hvor dejligt at høre fra dig og tak for roserne. Er du i live der i Berlin, eller er arbejdet bare all that matters?

  SvarSlet
 16. smukt at se alle billederne på en gang...jeg er vildt imponeret over arbejdet...der er så flot og hvidt over det hele....så er det endelig at nyde det og indrette sig og føle sig hjemme med ting og sager...tilykke med færdiggørelsen...

  venligst

  Anita

  SvarSlet
 17. Det gør hun! Og hvad minien ikke gjorde af indtryk i sin tid, det gør 1. salen så afgjort. Lad det være sagt.

  SvarSlet
 18. Hold nu kæft, for et arbejde! Og hvor er det blevet godt. Jeg glæder mig til at se billeder igen, når du har indtaget rummene ;-)

  Knus

  SvarSlet
 19. Hej Prophecy :0)
  Der må være en kæmpe støvsky foran din matrikel - det er nemlig mig, der ligger og bøjer mig mega i støvet. Hvor er det fantastisk at komme fra ingenting til en total lækker ting - det ser knald hamrende flot ud OVER ALT - i, ude, på, om, oppe, nede, i haven. Kan dælme lige følge din store tilfredsstillelse over det flotte arbejde og NU - dit megalækker hus :0)
  Wheeeeeeee
  Knus

  SvarSlet
 20. Fantastisk lækkert. Meget smukt ser det ud. Undre mig over at vi her på 16'ne år ikke er færdige endnu. Tja det bliver vi nok heller aldrig. Vi lever bare i det. God weekend til dig og lykke til med de nye gemakker.

  SvarSlet