onsdag den 18. maj 2011

Træt

Ak, den er sølle den overskrift, i know. Jeg har den sidste uge forsøgt at holde fast i euforien og glæden, der strømmede ind over mit job. Sandheden er at jeg er træt. Træt med træt på. Min krop har den sidste uge ment, at hovedpine tenderende til migræne er vejen frem og jeg har forsøgt at dels akkommodere kroppen, ved at tage direkte hjem i seng hver dag og dels jobbet, ved at møde op hver morgen.

Det sidder fast og jeg har mega ondt af mig selv. Nakken, skuldrene og hvad der ellers findes af sener, muskler og stuff på bagsiden af overkroppen er spændt helt op, og ikke til lir. At all. Det hele ledsages af en vedholdende trang til at spise meget, gerne usundt og en total anti parti mod at løbe. Ikke engang med den sure-løbe-klub gider jeg løbe.

Har jeg nævnt mine dumme kolleger? Mine kolleger er dumme i dag, og sikkert også i morgen. 1. salen er ikke færdig, who cares. Haven, ja ja, den er pæn. What ever.

Og venner? Jeg er en ø. 100% Har ikke brug for nogen.

Damnit Krystle - jeg troede vi ikke gad den slags humør mere. Tis.

8 kommentarer:

 1. Det du har skrevet, og den måde jeg umiddelbart har lyst til at reagere på det får mig til at sidde lidt og tænke. For jeg var lige ved at skrive noget i stil med: Nu skal du se, når først du kommer op på bjerget, så vil du kunne se lyset. Og det ville jeg jo skrive fordi jeg ville give dig et skub i den rigtige retning. I retningen af at se lidt positivt på det hele, men så tænker jeg, man må sgu da godt have sådanne dage hvor alt bare er noget pis. Hvis ikke der var dage som i dag, ville du ikke kunne nyde dage hvor solen skinner indefra. Så hyg du dig bare med Krystle. Det er i den grad tilladt.

  SvarSlet
 2. Søde du, det spændende ved jobbet, det der giver de første sommerfugle i maven har lagt sig. Og nu kommer trætheden, og den kan vare længe. Og trætheden er ikke kun fordi du nu er i gang fysisk. For du tænker garanteret stadig meget både bevidst og ubevidst. Og det trætter. Jeg ved det, fordi jeg er der selv. I dag har jeg været i vuggestuen i 2½ time og jeg var træt med træt på. Jeg tog en lur og er klar over at dagen i dag kun kan hænge sammen fordi jeg ar mine pep-piller!

  SvarSlet
 3. Den kender jeg godt - den der med at være spændt til briste-hovedpine-blir-til-migræne-øv-jeg-er-træt!!
  Når man er sårbar pakker man sig ubevidst "ind" i sine muskler, sådan nærmest "jeg laver en mur", så ingen opdager jeg er sårbar. Det går over igen...
  Og så er det i øvrigt fuldstændig tilladt og normalt ! Basta
  Et fif: Læg dig ned - spænd de spændte muskler endnu mere og giv derefter slip - gentag øvelsen...
  Knus og krammer herfra

  SvarSlet
 4. Jeg ordinerer søvn og tv-serier.

  SvarSlet
 5. Åh hvor jeg kender de dage. Man er godt nede i møget, og man gider ikke engang bruge energi på at overveje hvordan man skal komme op igen. Mens du på dine dage hygger dig med Krystle hygger jeg mig med Maude... Svælg i det i et stykke tid, og så ses vi på den anden side!

  SvarSlet
 6. Hej Prophecy....vær god ved dig dig selv og lav evt. et udstrækningsprogram for kroppen....og tænk at når du giver dig selv så meget som du har gjort på arbejdet, så kommer der en periode, hvor der skal lades op og evt. reparere på en godt brugt krop, fysisk og mentalt...men man opdaget altid hvor træt og udkørt man er...bagefter...adrenalinen kører når alt går godt og man synes man kan nå alt hvad man sætter sig for...og det er utroligt berusende....og skønt....og man når ofte rigtig meget....
  Så jeg sender dig knus og kram og håber den sure hovedpine går på retur...og haven...den løber ikke nogen steder...den arbejder bare selv til glæde for dig...
  God rekreation og :O)

  Anita

  SvarSlet
 7. Årh jo (nu er klokken jo så mange, at jeg er ved at vågne op)!
  P.s. Hva med 2 x Kodimagnyl - ku de ikke hjælpe på hovedpinen og spændingerne, så musklerne kan slappe af ?

  SvarSlet
 8. Kristine - du har ret, man må godt have sådanne dage, og det hjælper mig altid mere, at jeg må i stedet for al det der positvisme. Man dør jo ikke af en sur/ked dag.

  Anne - Jeg er blot overrasket over at trætheden varer så længe, så det er fint du skriver, at du kender det. Mine forventninger er jo at jo jo - lidt træt ok, men så er det slut hurtigt ikk? Nej, det er det så ikke. Så jeg skal tilgive mig selv skal jeg.

  Vicky - Åh ja, Maude, den gode gamle. Hende får jeg også lidt sjov med af og til, men det er mest når der er noget jeg ikke "magter", så er det hende jeg tager med i seng ;o)

  Anita - Du beskriver det ret præcist, det er det der sker. Så jeg investerede i kroppen og løb i går, selv om lysten var ikke eksisterende. Men det er synd for kroppen, at jeg sidder så mange timer bag skærmen, så ud måtte den. Det hjalp lidt. :o)

  Lotte - mit "trick", er ørepropper, maske, panodiler og dyne. Ligner en sovende Michael Jackson, men luk verden ud virker lidt. Løb en tur da jeg kom hjem i går, det afspændte musklerne en smule.

  SvarSlet