fredag den 20. maj 2011

All lebbe


3 fridage med godt vejr forude. Jo, det gør noget for humøret. Og jeres kommentarer til mit forrige indlæg, lader mig igen sende tak til blog-karma-land. 

Jeg kom hjem i går og gik på hovedet i seng, for det var lille fredag og luksus er at kunne sove en time, når weekenden lurer om hjørnet. Da jeg vågnede, lå der et par autentiske KANSAS overalls arbejdsbukser på mit dørtrin, med et lille fint visitkort. Det var naboen. Hvor sød er hun? Så nu kan jeg total lebbe i Kansas, når jeg tusser rundt og skruer søm i. 

Men først på søndag. For i dag pakker jeg bilen til en tur sydpå. Elsehoved, et sommerhus, en veninde, hendes børn, måske hendes mand men i hvert fald, kun 15 meter fra min seng til vandkanten. Lidt fiskeri? Lidt kajak? Lidt løbetur?
Og det kolde glas vin i vandkanten. Området er skønt, har gået på efterskole 3 km derfra for x år siden, og glæder mig til gensynet. Happy st. bededag derude.

6 kommentarer:

 1. All lebbe i Kansas? Hmm, jeg tror mere på total handy-nørd med trang til at have udstyret i orden - præcis som alle andre (=vi) nørder :-) Synes, det er viildt fedt at du kan gå i rigtigt arbejdstøj derhjemme. Jeg har gået og drømt om at få sådan en kittel, min farfar havde i sit værksted... Måske er jeg også all lebebe?

  SvarSlet
 2. Anne, - man er først all lebbe, når man kan stave til det;)

  SvarSlet
 3. Tænk jeg var ikke klar over at arbejdstøj var specielt lebbeagtigt. For mig er det bare praktisk. Men min søns venner, har altid syntes jeg var lidt mandagtig, fordi jeg ofte går i arbejdstøj.Jeg er bare til det behagelige.

  SvarSlet
 4. Dragonfly :-D Se, så forstår jeg bedre!! Ha haa

  SvarSlet