torsdag den 12. maj 2011

Når katten engang......

Når F. engang dør ikke bor hos mig mere, har L. og jeg snakket om at få en hund. For det er jo det lesbiske gør, når de skal øve familie. Får en hund. Og også heteroer. Jeg har siden jeg var barn haft en kærlighed for Corgier lidt kongelig har man da lov til at være, og nu er L. også brændt varm på dem.Når det er sagt og hvis det bliver aktuelt (hver anden uge vil jeg hellere have høns), vil jeg gerne have en af slagsen, der ikke fælder, selv kan gå tur, ikke skider meget og slet ikke gør. Lidt som en kat. Der ligner en hund. En Corgi. Og det skal være den sorte. Ikke den brune.

Ok?

8 kommentarer:

 1. haha!! Hvad med en Hønsehund så?? Den er halvt høns, halvt hund - Smiler!!

  Nej, jeg kan godt forstå I vil have hund. Jeg er jo selv hundemenneske, og den kærlighed man får tilbage er det allerbedste.
  Corgi'er er også lækre!!!

  SvarSlet
 2. Okay, honey - vi skal lige have nogle ting på det rene her:
  - Frk. L er kun brændt var på corgien, fordi du har været så usandsynligt insisterende over en længere periode. Og hun vil altså stadig (også) have den franske bulldog.
  - Frk. L er overhovedet ikke indforstået med, at hvalpeanskaffelse kategoriseres som baby-øvning. I'm just not that lesbian!
  - Frk. L vil hellere have den brune, som har kulør som en flat white (yup, hun har taget det australske slang til sig. Flat white = kaffe med mælk). It's cute and you know it.

  SvarSlet
 3. Få dow en hver!!! OG høns! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg vidste ikke at lesbiske fik heteroseksuelle når de øvede sig på at få børn ;-)

  SvarSlet
 5. Helt okay! Som ejer af en sådan kan jeg kun anbefale dem. Omend jeg må skuffe dig med det der gøen. Der er de altså lidt slemme ind imellem - hyrdehund som de jo er.

  SvarSlet
 6. ...jeg gider ikke have to hunde og slet ikke noget der er fladt og brunt, hverken hunde, høns eller heteroer....(Anne vil vide mere)

  SvarSlet
 7. Hihihihi.... De er da også bare vildt søde !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 8. Blasfemi! Kh K, KBH

  SvarSlet