fredag den 13. maj 2011

Blogger fucker godnat

Det kan sket for de bedste - og vips væk var bl.a. hundeindlægget. Jeg er den første til at indrømme, at teknik kan fucke mig op, så jeg har haft alverdens tålmodighed med blogger-fucker døgnet. Fred til dem og fred til os, mens vi er tvunget til at rumme os selv. Tvunget til at dele med dem omkring os IRL, når vi ikke kan aktivere blog-ventilen.

Det er fredag tidlig aften. Ugen er gået stærkt og jeg er træt. Min krop fortæller mig, det er på tide jeg får gjort noget afspænding i nakke og skuldre, tre dage har der været migrænetilløb og i dag er jeg træt.
 Men når man har nået sin deadline, kørt diverse køretøjer Fyn rundt, er blevet kaldt noget af sin kollega, i en samtale der got out of hand, (men accepterer at hvis man kan dishe it out, skal man også kunne tage det og jeg kaldte hans...BEEP lille, såå....), når man har grinet mindst en gang fra maven dagligt, når L.'s internetforbindelse ikke vil vise billeder og der pludselig er badekar på 1. salen, - så må jeg godt være træt og godt gå i seng nu, kl. 20:27. Jo jeg må.

Godnat i søde mennesker derude

Ps. blot for at opsummere det tabte hundeindlæg. Vi skal have en sort welsh corgi uden hyrdenatur

3 kommentarer:

  1. Frygt ej, du kære! Læs evt. indlæg hos mig, for forklaring på bloggers mærkværdige opførsel!!

    SvarSlet
  2. Badekar! Åh gid det var mig. Så kan man altså klare meget ik! Godnat.

    SvarSlet
  3. Hmm...jeg mente nu I skulle ha´2!!

    SvarSlet