mandag den 23. maj 2011

Nonsens og visse vasse

Se, her skulle så være et lødigt indlæg. Du ved, med lidt filosofi, lidt eftertænksomhed, lidt taknemmelighed og lidt ydmyghed. Måske endda en smule interessant læsning, krydret med lidt fakta.

DER ER INGEN TING

(Så kunne du jo lade være med at skrive P.?) Intet nyt er godt nyt? Tale er sølv, tavshed er guld?10 fingre i....er bedre end én i?

Men nej. Jeg har det meste af formiddagen forsøgt at være den gyldne gode tavshed - men de ti fingre kræver ord på blog. Must have ord på blog.

Sorry. Det er luftforurening. Det er ordvulgært. Det er unødvendige udgydelser.
Men hvad gør man, når det indre er stille. Når det eneste der virkelig er at fortælle om, er søvnen og maden. Eller længslen til søvnen og maden. Det er sgu ikke særligt spændende P. Nej, det er det ikke - Så det er hvor jeg er i dag - ikke det særligt spændende. Nok mest det ordinære, lidt brun/grå, bestemt lidt blege og velnærede menneske.
Det er mig i dag. Den tykke tavse i brunt og gråt

Jeg fyrer mig selv som blogskribent (for i dag), fordi jeg ikke kan kunsten at lade tasterne være, når der intet er.


8 kommentarer:

 1. Det er din blog, baby, du må skrive, lige hvad du vil. Så jeg genansætter dig altså.

  SvarSlet
 2. Åhhh jeg siger, godt der stod for i dag, og ikke fra i dag! Jeg siger det samme som Dragonfly, jeg er ligeglad med hvad du skriver, bare du skriver noget.

  SvarSlet
 3. Nå, en af de dage? Kender det alt for godt. Bare lad det flyde, så kommer ordene igen..

  SvarSlet
 4. Aaaaaarrhh - hva' gør det? Visse-vasse er mit, men ind imellem må du godt låne....fik de røde træsko i dag :-)

  SvarSlet
 5. Det kan da godt være du sådan render og fyrer dig selv (måske er der et r for meget eller for lidt i fyrer - min undskyldning: Jeg er R-blind...) men så må jeg sige til DIT forsvar, at du stadig forstår at fyrer den áaa mht. ord, så det fanger... :0)

  SvarSlet
 6. Lotte, min huskeregel/måde at tjekke dit grammatiske problem på, er at sætte 'synge' in. Er det "du render rundt og synger dig selv" eller "du render rundt og synge dig selv". Man kan bedre høre det så, ikke?
  Sætningen giver så selvfølgelig ikke længere mening, men det giver dig en prej om, om der skal 'r' på fyre eller ej (det skal der)...

  SvarSlet
 7. Hey Dragonfly - det var dog en genial måde, at "høre" det på - virker allerede, der skal ikke r på høre - vel ????
  Tusinde tak for fiffet - hip hurra blogland :0)

  SvarSlet
 8. jamen okey da...jeg måtte lige læse helt færdigt før jeg forstod dit indlæg.....søvnen og maden er da iøvrigt godt nok...og hvad er der så lige i vejen med maden ...siger jeg smilende til dig...og med et glimt i øjet...

  Fra den sultne, der snart skal have sin frokost før lugning af haven kalder... og der skal da også daskes lidt ind imellem, vil jeg tro....
  Vi kan jo ikke være supereffektive hele tiden !


  Anita

  SvarSlet