torsdag den 21. april 2011

Kl. lort tidlig

Jeg ved ikke hvad det er, men når der ligger en stribe fine feriedage foran mig, kan jeg ikke sove længe. So here I am, med kaffe, ild i brændeovnen og den elskede Mac. Jeg lovede jer doku på noget nyt bygge bob, jeg satte i gang i weekenden. Jeg ville lave en spire-børnehave-hylde. Økonomien bærer endnu ikke et drivhus, så tanken var, at en slags reol i enden af garagen/carporten, kunne dækkes af med plastic, så jeg ikke hver aften skal bære spire-børnene ind, - og ud igen hver morgen.

Jeg satte mig ned og kiggede på den carport ende

Hm, ikke i særlig god stand.

 Pilrådden faktisk. What to do.  

Vi river fætteren ned. Man skal ikke bygge på råddent fundament vel?

 Starten er gået til udendørsreolen

 Overskuddet fra loftbeklædningen på 1. sal, får ny funktion: carport-bag-væg

 Da solen sænker sig søndag aften, ser det sådan ud


 Jeg er ganske tilfreds med resultatet. Det skal males sort, og man skal ikke kigge med en lup, der er et par håndværksmæssige brølere, men spirer kan stå i fint læ og sol her. Nu mangler der blot lidt hylder, dem bikser jeg sammen i påsken


 Mens jeg bygger, kigger katten på have. Vi er begge i tvivl hvad det her er. En plante, hvor blomsterne har samme farve som stængler og blade?

 Husker ikke at have plantet den 

 og det hollandske bed, går amok i Purrissima, tidlig tulipanslags har jeg lært af naboen. I går begyndte de lyserøde at folde sig ud. 

Påske tegner dejlig. Byggeprojekter, maleprojekter, haveprojekter og besøg af bror, veninder og et besøg hos svigerfamilien i Midtjylland.

God påske alle sammen :o)

6 kommentarer:

 1. Fuck, hvor er du dog bare vildt dygtig, altså!

  SvarSlet
 2. For dælen skisme da, hvor er du bare total-i-orden-handy-woman, som har lavet et kanon - nej et MEGA kanon flot stykke arbejde med den carport-ende med-bagvæg-til-spirebørn!
  Du får lige et ordentlig skulderklap og en bajer over hækken :0)
  P.s. Jeg er nærmest flyttet ud i mit nye drivhus, det kan jo passende hedde: Børnespirehaven :0)
  Rigtig god påske herfra oss til dragon´en i Australien :0)

  SvarSlet
 3. Dragon - dygtige mig :o)

  Lotte - hvor er du sød, tak og ja - jeg lever nærmest også udenfor nu. Hvor fedt er det :o) God påske til dig og dine

  SvarSlet
 4. Jeg må under ingen omstændigheder tjekke din blog når jeg ikke er hjemme. Jeg får jo den største lyst til at lige hoppe på cyklen og så lave ting og sager i kolonihaven. Men lige nu er der langt fra Århus til Aalborg, når jeg nu også have planer i morgen i Århus. Men det ser fantastisk ud, det du får lavet, jeg er meget imponeret.

  SvarSlet
 5. Kristine - Bor du i Aarhus og kolonihaven i Aalborg? Tak :o)

  SvarSlet
 6. Du er knageme god!!
  Det katten kigger på er en påskeklokke eller julerose. Jeg kan ikke forklare forskellen, ved bare der er to forskellige slags. Begge hedder noget med Helleborus. Den kan have stået der længe, eller også er den kommet med et lille frø. De blomstrer mens det er koldt eller køligt, og hen på sommeren står bladene blot tilbage. En rigtig fin forårsblomst.

  SvarSlet