torsdag den 28. april 2011

Efterlysning

Nu fik jeg jo i mit Award indlæg afsløret at jeg er en troløs blogsuger. Jeg vil derfor pointere, at du ikke skal føles noget pres af den grund.

Du er dig, og din blog er 120% dit område.

Hvis du "lander" mig som fast læser, betyder det blot, at vi er to mennesker, der har noget til fælles. Noget der giver genlyd eller måske har du noget jeg endnu ikke ved jeg har eller ikke har. Eller at jeg test-læser dig.
Så ser du ser mig som fast læser den ene uge, for at være forsvundet den næste, betyder det ikke du ikke er et spændende, interessant menneske. Det betyder, at du muligvis er klogere, smukkere, mere kreativ, mere/mindre aktiv eller alt muligt andet, som gør, at vi i den virkelige verden heller ikke ville finde genklang hos hinanden.

Man kunne så argumentere for, at man kunne blive og lære noget, udvide sin horisont - men jeg tror fast på at der er mange mange søde mennesker derude og man kan ikke være venner med alle. Og når vi taler blog, er min eneste regel, at det er lystbaseret. Jeg skriver hvad jeg vil og gider. Har set andre med samme dogme og jeg læser med, hvis du rammer mig. Nogle gange rammer du med dine store armbevægelser, andre gange med en lille fin detalje. Jeg skal kunne mærke dig.

Når alt det er sagt, så er jeg efter de indledende øvelser/uger ret loyal i mit "fast-læseri". Nyder kontuniitusiteten (stav det lige selv hva!), de  relationer man bygger op, der ikke kræver troskab, fast udveksling eller arbejde - når grundkemien er der. Og blogland amazer mig gang på gang, med den støtte jeg finder.
Thrill me baby!

De nyeste blog fund for mig lige nu, er amarOrama og Fru Z, men måske du har et top nice link til en blog jeg bør tjekke ud. Smid alt imod mig, jeg er klar både til krea, følelser, rejser, have, hus, børn og kommunikation!

7 kommentarer:

 1. Her er det min skyld at du er begyndt at læse amarOrama? I så fald er jeg glad. altså jeg mener, det er jo nok amaOramas skyld at du læser hende, men ..var det mig der pegede derhen?

  Og ja måske man egentlig skal til at rydde ud i sine blogs. Der er jo nogen som du siger som man bare lige finder ud af, men ikke er helt interesseret i alligevel, det er jo lidt lige som dating, på en underlig måde.

  SvarSlet
 2. Ej altså. Nu blev død dag hos Anden Aktør faktisk LIDT sjovere.

  SvarSlet
 3. What a statement - pyfh, tjekkede lige om uglen stadig var hos mig - og det var hun :0)

  Well, du kan hoppe, springe, danse, råbe og skrige, Jeg BLI`R hængende - BASTA! :0))))

  SvarSlet
 4. Kristine - livet er for kort til blogs man i bund og grund ikke føler for. Its a hard life.

  Dragon - tak skat

  amarOmar - Måske anden aktør skal blogge lidt mere?

  Lotte - yep, uglen/katten er stadig hos dig

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det er fint du skriver det. Jeg rydder selv op i de blogs jeg følger jævnligt, og dem, jeg har på min blogroll. Der er så mange blogs, og hvorfor hænge fast et sted, er ikke helt rammer alligevel?
  I bund og grund er det vel også det vi gør IRL, selvom det måske er knap så let, som på bloggen. Vi prøver en samtale, måske et enkelt møde, og går det ikke holder vi os på afstand.
  Genklang skal der til. Ellers er det ikke sjovt. Og det skal det da være...

  SvarSlet