mandag den 21. marts 2011

Ingen hjemme


Nej, mor er ikke hjemme og mor gider ikke fodre dig, tage på arbejde, se tv, male, købe ind, hente afdækningspap, ringe til bank, tømme opvasken, betale regning eller vaske gulv. Hun gider ikke telefonere, se film, skrive mail, læse bog, grave i haven.

Hvordan man kan vågne en mandag morgen og være vitterligt ugidelig og ukonstruktiv på denne måde, er mig en gåde. Faktum er, at impulskontrollen fejlede og her er jeg. Hjemme. 

Den impulskontrol og manglen derpå er en trussel mod mit arbejdsliv. Hjernen gider godt panikke, tænke angtsscenarier og stå helt stille. Kroppen gider spise, ryge og sove. Det gør jeg så. Godnat mandag. 

P.s. katten har fået mad

9 kommentarer:

 1. Åhh hvor jeg kender det.. Eller - lige nu.. jeg er stået op her kl 11 faktisk.. men kun fordi jeg slet ikke kan noget andet end bare få dagene til at gå!
  Man bliver lidt ugidelig. Dog slet ikke i åndedrag som i din vinkel..
  Godt katten har fået mad. Vh C

  SvarSlet
 2. Jeg gider heller ikke de ting du har remset op :) Det er mandag!
  Knus

  SvarSlet
 3. Kære C. har lige læst nogle indlæg på din blog og sidder med tårerne trillende. Din fortælling om din mors død, dine følelser før under og efter. Av for satan

  Kære Miv, ja - men den kommer jo hver uge for fisan, det går ikke.

  SvarSlet
 4. Fedt billede af "mis" :0) - og jeg er glad for, at den HAR fået mad!
  Nogen gange har man ikke brug for verden og det er helt okay!

  SvarSlet
 5. Nu er det heldigvis tirsdag, men der er ikke noget galt i at det er mandag en gang imellem, nogle gange klandrer jeg solen, fordi den ikke er der, og så skal jeg bruge dobbelt kræfter på at skinne igennem. Håber du får en dejlig dag i dag, og hvor er det et dejligt billede af katten.

  SvarSlet
 6. F. har Simpelthen så store ører på det billede:)

  SvarSlet
 7. Staaaarkels "lille" misse....sig til, hvis du skal have peptalk eller spark på mandag, jeg er alligevel tidligt oppe!!

  SvarSlet
 8. Kender det alt for godt... og sådan er mine sidste 5 dage gået. Intet har jeg fået udrettet. Først idag er jeg på dupperne og klar til hele verdenen.

  SvarSlet
 9. Bløddyret - det lyder hårdt, det er hårdt. Og velkommen til :o)

  SvarSlet