tirsdag den 8. marts 2011

Hvor blev tiden af

Ok, det med at komme lidt op i gear tager mere end en uge. Wtf, så kan man intet andet end arbejde. Som den opmærksomme læser har bemærket, er jeg ikke verdens mest tålmodige sjæl. Ok, sidste uge var ok. Det var jo første uge und alles, så jeg havde en vis forståelse for at aftensmaden bestod af yoghurt, tøjvask må vente til weekenden og tanken om at være oppe længere end 19.30 gav tårer i øjnene.

Nu skriver vi tirsdag i uge 2 og tålmodigheden er lidt tyndslidt. Jo, jeg er glad for at være på job igen. Gladere end forventet. Men jeg kunne godt tænke mig at, lets say - købe ind på en hverdag, grunde en lille bitte væg, løbe en tur, ikke tude over at jeg bliver helt smadret af at tage arbejdstøjet af (og lidt stramt sidder det også??).  Det er bare ikke i posen endnu. Det dummeste er der er endnu længere til at mødes med venner. På en hverdag. Og vi remser her lemfældigt op, at jeg altså hverken har 4 børn, en søfartskone eller 40 timer om ugen. Jeg er mig, og katten og L. i Australien (= low maintenance), og 30 timer. Det går jo ikke.
Så i dag tvang jeg mig. Tvang jeg mig i bilen, EFTER job, ud til det hav jeg bruger for lidt og elsker for meget. Se her:Som en sommerdag, hvis det ikke var for:


og de her blegselleri
Uhhh

16 kommentarer:

 1. Hi Prophecy...ja du forstår godt nok at lave et indlæg der overrasker til sidst....og iøvrigt så lyder det da rigtig dejligt med tur til vandet, som jeg også kunne savne....og jeghar en neklet gang været vinterbader og det var en fed oplevelse...måske ikke nok til at jeg dyrker det...og det var i århus og der er også lidt langt ud...jeg var med min søster som var medlem af en vinterbadeklub....men du ser ud til bare at være frisk og gået i....soppe eller mere ?
  en god idé... :O)

  SvarSlet
 2. uuuh, DET gjorde jeg ikke det der! respekt!

  SvarSlet
 3. Holy shit! Gjorde du det dér? Altså tog den af. Og gik derud? GYYS siger jeg bare...

  SvarSlet
 4. FYI - det sidste billede er taget efter jeg har været i til halsen ;o)

  SvarSlet
 5. Vær nu sød ved dig selv altså! Du har klaret en uge. FLOT!!!!

  SvarSlet
 6. Urghhh, jeg sidder og tænker: NEJ, NEJ, det gør hun bare IKKE - altså bader.........Uhhhh, jeg fryyyyser ved tanken og tænker: "What a jernlady" - dahm woman - GODT GÅET!

  SvarSlet
 7. Sejt ...hvorfor tog du ikke din nabo med??? Hvor var det henne??Jeg synes nutte, jeg kan kende det.

  SvarSlet
 8. Kære kvinder, jeg kan love jer for, at det er den bedste kur for alt. Træthed, tungsind, og alskens alt muligt andet. Det er endda sent i år, jeg kommer ud, har ført dyppet kroppen i både januar og februar og i Finland ved minus 20 grader og is på vandet.
  Jo det er koldt, jo det kræver overvindelse hver gang, men bagefter - I tell you. De 20 sekunder giver 3-5 timers velvære i kroppen, og kickstarter hele systemet. Mit største ønske er at kunne bade dagligt året rundt, men det vil kræve vand lidt tættere på (nu 8 km til det nærmeste, Hasmark/Enebærodde).
  Lavendel, det er Enebærodde, der er kortere end til din fine strand.

  SvarSlet
 9. Jeg ved ikke hvad jeg synes er mest fantastisk? At du kunne få dig selv afsted og ud til den smukke udsigt, eller at du FRIVILLIGT stikker fødderne i det iskolde vand?! Jeg håber, turen til det klare blå gjorde dig godt!

  SvarSlet
 10. Hmmm...vi kunne måske lave en klub...må også ud i det...ja, jeg havde så småt skudt mig ind på det!

  SvarSlet
 11. @ Anne - det gjorde godt :o) Trætheden var blæst væk
  @ Lavendel - Vil gerne en klub, men rent organisatorisk er det svært med job, så kan ikke nå at morgenbade. Så skal man gøre det om eftermiddagen?

  SvarSlet
 12. Hvem hulan sagde morgenb....var i kl. 13.00 i dag i Tørresø i regnvejr....hold da k...
  men en klub er godt, for a hvis man nu falder om og alting :-)- eftermiddagsbaderne - eller aftenbaderne, burde så også lave en svedehytte!

  SvarSlet
 13. Øj! Jeg var ude og lufte vuffer i dag i møgregnvejr. Det er nok vand for mig. Og for vuffer.

  SvarSlet
 14. Årh, jeg bøjer mig i støvet for det der. For bare ved at se billederne, får jeg det ligesom det lille spøgelse på din hue :D

  SvarSlet
 15. Hej Prophecy...i til halsen...uha det er rigtig godt gået, synes jeg...og som du fortæller så kan jeg godt huske at man bliver utroligt frisk og opnår et vildt godt velvære...så jeg forstår det godt.... :O)

  SvarSlet