søndag den 13. marts 2011

Glæden er stor, hvor de første havehynder er lagt ud og jeg har siddet på dem. Med kaffe og udsigt over den endnu bare have. Men det ulmer, det ulmer i jorden og det ulmer i mit forårssind. 

Til den opmærksomme læser, kan jeg oplyse at jeg har fået hul på bylden, med maleriet på 1. sal. Motivationen har været "Hvis du grunder et stykke væg, må du bruge tilsvarende tid udenfor". Og så kom der lidt skub i damen. Væggen får du ikke billeder af, det har aldrig været spændende at se maling tørre, men se her. Et nyt bed er født. Her lå før fliser, så græsset var væk. Det krævede blot (!), at de 10 trillebøre sand underneden blev fjernet. Det er gjort nu, og der er lagt en fin kant med gamle overskudsmursten fra førstesalen. De er ikke frostsikrede, men de er smukke og har historie. Nu mangler jeg kun noget jord i det hul. Så hvis nogen har 1-2 m3 muldjord til overs, så siger i bare til :o)
På billedet ser i også mit nye have gear - en rummelig trillebør. Hvad er en have uden bør?

 Og se så her. I bedet under Hr. Bøgetræ, pipler det frem. Udover ukrudt, så tror jeg det er de tulipaner L. købte til mig på vores tur til Holland i efteråret. Yai! Det spirer og gror og det samme gør min sjæl. 

God søndag alle sammen.

8 kommentarer:

 1. Dejlige tulipaner.....
  hvad er det til , det bed...georginer ville se pragtfuldt ud!!!Min far er indlagt igen efter fald..:-( , ræv eller mår har ædt hane og 5 høns!!Jeg tror, der er to ræve...og i går hastede jeg til Nr. Åby efter ny hane og 8 høns, som nu er ved at falde til i det rævesikre?? hus, så øvøvøv..men meget fint spirende i have!

  SvarSlet
 2. Det bliver bare skønt med de tulipaner, der har en dejlig oplevelse med sig.
  Hvor er det en god måde, du motiverer dig selv til at komme videre med at få malet - det er dejligt at få belønninger :)
  God søndag

  SvarSlet
 3. Dit hus ser bare top-idyllisk ud på de billeder (og på din header).
  Det bliver fint med bed til. Man får næsten helt lyst til at blive havemenneske. Næsten :-)

  SvarSlet
 4. Lavendel - sikke noget P.. Er din far ok? Brækket noget? Og hønsene, altså - hvad kan man gøre for at det ikke sker? Det ville gøre så ondt i mit hjerte, hvis det skete, de stakkels hønser, og hanse.

  Mette - Ja, og jeg tænkte det allerede da jeg fik dem foræret - at de ville titte frem mens L. var down under (havde dog ikke forudset at hun var down under med flodbølger, storm og jordskælv).

  Anne Lotte - Tak :o) Måske du bliver lokket over tid, om ikke andet end til lidt potte action ;o)

  SvarSlet
 5. Nej, formentlig gigt....og han hader AMAafd...ja, go ide med prispres...om lidt....jeg tror ikke der er så mange rovdyr hos dig, men 1) HUSKE at lukke.......og får leveret 17m2 jord til påske...

  SvarSlet
 6. Lavendel - naboen har fået en jack russel hvalp = rovdyr? Arter de sig, de nye hønser?
  17 m3 jord? Til hvad og lad os liige ringe sammen.

  SvarSlet
 7. hej Prophecy....wauw for en god energi, du sender ud...og jeg må lige huske at sige det...glemte det i min sidste kommentar....jeg er vild med dit hus og haven...og din måde at organisere dit brænde på...og verandaen...det ser vildt idyllisk ud og jeg kan godt forstå du nyder at sidde ude og har indrettet verandaen med møbler...der ser bare skønt ud...
  ja jeg bliver virkelig også opstemt at det her forår og det giver lyst til udeliv og havearbejde.....et dejligt bed du har fået lavet...og din trillebør ser god og rigtig solid ud...jeg har to trillebøre....emn kun den ene er god...den anden blev købt forbilligt og man skal være heldig for ikke at trillebøren dejser om på siden og alt falder ud...så den bliver brugt til noget let...og msåek er den faktisk punkteret...så den ryger nok ud, kunne jeg forestille mig...men din ser solid ud og det er ihvert fald nødvendigt, hvis man kører med sand eller jord...
  Ih hvor du smitter med dine havebilleder og din havelyst... :O)

  SvarSlet
 8. Anita - tak, bliver gald når nogen andre end jeg syns det er fint. Mit første hus. Mit øvehus, MIT hus :o)
  Børen er en murerbør, for den skal klare alt fra jord til fliser og hvad jeg ellers finder på at skuffe rundt på matriklen.
  Er helt fjollet med det nye bed. Skal man holde det i en slags blomster, en slags farver - så mange muligheder :o)

  SvarSlet