onsdag den 23. februar 2011

To tosser på tur og ting og sager

Det er ingen hemmelighed, at naboen (der bor 13 km væk), er en ørn til det med genbrugsbutikker. Jeg er en amatør i forhold til, så man takker ja tak, når eksperten inviterer på rundtur. Man pipper lidt om, at man nok kun kan rumme 3 af slagsen på en dag, men ender med 6 fordi damen, er utrættelig og ekspert.

Så rundt på Fyn kom vi, med afstikkere til Vissenbjerg, Ejby, Nørre Åby og slutteligt Søndersø. Jeg kendte de 3 af butikkerne, men 3 var nye og ikke meget slår fornemmelsen af at komme til en ukendt genbrugsbutik. Hvad kan man finde? Er det her guldet gemmer sig?

Det er sjældent jeg har en "indkøbsseddel", sådan fungerer det ikke. Man ser, vurderer og hov - måske at der var noget man kunne bruge. Vi fandt nogle gode ting. Ikke "guldet", men gode ting - og diskuterede i bilen, med hundene bagi, om vi var ramt af dårlig karma denne tirsdag. Ikke på grund af vejret eller mangel på "guld", næ nej. På trods af diverse fastelavsboller og kaffe til turen,  lykkedes det mig at stikke bildøren i øjet og slå hul (som i det-bløder-find-noget-koldt-av-det-bløder) og på vejen hjem lykkedes det Lavendel at blive fotograferet, af en ellers godt gemt fotograf. Pis altså.

Nå, hvorom alt er, så tosser vi godt sammen, selv om damens (den andens), snakketøj er noget mere trænet end mit. Tak for udflugt kære nabo :o)


Man skal sørge godt for sin chauffør. 


De lidet fotogene tosser

Av for HULAN


Dagens køb, et MONSTER stort kronhjort broderi

Og dagens fund, en lækker sort læder herre-skole-lærer taske

Fine skåle

Og den søde nabo havde bøger med

Da vi kom hjem, lå den fineste pakke til mig, fra Hos Mutter. Ikke nok med at den indeholdt præmien fra hendes give-away, så var der fint pakkede keramikhjerter og kyssekort. Tusind tak søde Mutter, jeg ved godt hvor det kort skal sendes hen :o)

14 kommentarer:

 1. Neeej en dejlig tur , du var på, hvem der bare ...
  det var en herlig dag, og det med snakke...du ved, når man går selv hele dagen, så går det ud over dagens første tosse - kram

  SvarSlet
 2. Hvor er I bare SKØNNE !!!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Der er ikke noget som en god roadtrip. og så tøsehygge. og så billig shoppetur.

  SvarSlet
 4. Hold nu op hvor er det ømt det det plaster! Jeg er vild med den sorte taske - den minder om en jeg havde engang.

  Ps: Fik aldrig svaret på det med handylebberne til august. I'm so in! Måske kan jeg lokke U. med (hvis der er øl og sjovt selskab)og så stemmer jeg klart for at beholde campingsvognen lidt endnu :-)

  SvarSlet
 5. Lavendel- Selv tak, det var fint:o)

  Marianne - ja, vi er ret skønne :o)

  Kristine - det holder, allerhelst med termokande, men det glemte vi :o)

  Dröm - Der er altid øl i banehuset, så lad os finde en dato i august

  SvarSlet
 6. J´ammen Frau Prophecy - SÅ kom du jo på TØSETUR :0) Skønne billeder af 2 sild på tur!!! Herre-ØV med P-foto (pis) og øje-i-dør (av)!

  SvarSlet
 7. Jamen, jamen, HVORDAN i alverden lykkedes det dig at slå dig på den måde? Ser for mig, at du nærmest får hovedet i klemme i døren!? Dine fastelavnsboller ser rigtig lækre ud - hvad har du inden i dem?

  SvarSlet
 8. Lotte - Ja, ja, jeg kalder det nu kvindetur, men jo vi kom afsted

  Anne - Jeg ved ikke hvad der skete. Vi kørte i Lavendels bil, hvis dør har en anden vinkel og da jeg ville lukke den op, fik jeg hjørnet i øjet. Flot. Fastelavnsboller var helt selvkøbte hos Bageren i Vissenbjerg. 4 for kr. 35, 2 med markron og syltetøj og to med glasur, creme og chokoladedimser. God nærende shoppingkost

  SvarSlet
 9. Yes...de er helt rigtige til genbrugsraid, de kager.

  SvarSlet
 10. Kartoffel, kartoffel - Gú var det da en kvindetur *smil* - af den bedste slags!

  SvarSlet
 11. hej Prophecy...dejligt at se dig...og genbrugsbutikker er også noget, jeg holder af...jeg har fundet en del og jeg køber også noget af mit tøj i genbrugsbutikker...så kan der jo være råd til at købe andre ting lidt dyrere....jeg kan også godt lide den sorte taske...og dejlige skåle...som jeg da også gerne ville have..."Giftfri bær og frugt i egen have" har jeg også selv og den er god...de andre kender jeg ikke men de ser interessante ud..dejlig nabo du har....dejlig fastelavnsbolle...hmmm!

  SvarSlet
 12. Normalt er jeg ikke til latter over folk, som falder eller slår sig på anden måde, men her måtte jeg trække gevaldigt på smilebåndet. :D

  Gid jeg havde været med. Det er da en drøm at have sådan en nabo.... især når hun ligger 13 km væk ;)

  SvarSlet
 13. Ja, tænk hvis hun boede lige ved siden af...uha uha

  SvarSlet
 14. Anita - Den sorte taske er vist et rigtigt fund

  Hos Mutter - Nej, det er ikke pænt at grine af de klodsede :o(

  Lavendel - du ville få liguster spat hvis du boede ved siden af mig

  SvarSlet