mandag den 3. januar 2011

Genudsendelse

Jeg genudsender, på egen opfordring min nytårsblog, og mit ønske for 2011 til blogland:
-----------------------------------------------------------------

Kære læsere. 
Bloggen kom til live i 2010, efter et par forkølede søsætninger årene før. Tak for jeres læseri, skriveri og ikke mindst jeres blogge. 

Lad 2011 være kærlighedens år. Lad det sive ind, af alle sprækker og vaske mistroen og mistilliden væk.  Lad ære få plads. Ære til andre. Respekt til sig selv og andre. Ned med småligheden. 

Jeg bringer en opfordring til blogland. Lad os åbne vejen til hinandens ord. Lad os fjerne de fjollede kryptiske ord, der skal tastes ind for at lægge en kommentar. Lad os vinde tiden - og bruge den til noget bedre.

-------------------------------------------------------------------------------

Hvad siger i? 

3 bloggere har allerede taget det til sig, og fjernet 'volapyk' ordene. Tør du?

Kh

13 kommentarer:

 1. Godt nytår, kære Prophecy! Bliver I overøst med spam, hvis I ikke bruger kodeord? Jeg har jo et andet kommentarsystem ...

  Jeg synes at smartlogs ord er helt tåbelige - dem kan man ikke læse.

  SvarSlet
 2. Jeg har nu været uden kodeordene nogle uger, og ikke modtaget spam af nogen art. Så mon ikke det går? Jeg vælger det fortsat fra, så læsere, bloggere og kommentatorer ikke skal spilde fin tid med nonsensord.

  SvarSlet
 3. Godt du sætter fokus på det! Vi gider ikke tidsspilde ...

  SvarSlet
 4. Jaja - de er fjernet :-). (Jeg troede ikke jeg havde dem slået til, men det var bare fordi jeg var "blogforfatter" og dermed ikke så dem selv. Hø. Men i går aftes slog jeg dem fra).

  ((Nogle af volapyk-ordene er nu meget sjove og får én til at forestille sig de særeste ting. Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget .. eller noget ..)).

  SvarSlet
 5. Hmm tror nok de er fjernet....

  Men ja.. de er møg irriterende !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Du ved, jeg har ogs[ opfordret til det, men jeg tror mange ikke ved, de er sl[et til / ja, jeg skriver vist med fransk tastatur lige nu...

  SvarSlet
 7. Haha - jeg troede lige, du mente volapykord i selve indlæggene. Og jeg sad og spekulerede på, hvor mange af dem, jeg havde...

  Volapyk er nu fjernet. I hvert fald det, som Blogger genererer...

  SvarSlet
 8. PS: Hvad er det for nogle fine isblokke, du har i blogbilledet?

  SvarSlet
 9. Janne - Ja, de af ordene der kunne udtales :o)
  Lavendel - har jeg stjålet din ide?
  Reke - Isblokkene var et forsøg på at lave islygter til nytårsaften, men da jeg ikke er tålmodig nok og frosten forsvandt, endte de sådan her - og egenligt ganske pæne, ikk?

  SvarSlet
 10. Hmmm...
  Det er i grunden en helt vildt tiltalende tanke, som jeg bare så skide gerne ville bakke op om.
  Desværre får jeg hver eller hver anden dag spam i indboksen, som jeg simpelthen ikke vil tillade plads blandt de - netop i sagens natur - værdifulde kommentarer.

  Men gid vi kunne, ikk?

  SvarSlet
 11. Trine - hvis din blog oplever spam, skal du selfølgelig beholde volapyk ordene :o) Måske holder konceptet kort tid, til spam-generatorerne opdager der er adgang, men indtil da ;o)

  SvarSlet
 12. Hvor er jeg glad for, at jeg fandt din blog via via via...andre. Jeg har en dreng, der har et sind, der ligner dit. Jeg har slugt dine ord om det smertefulde og sensitive. Håber du fortsætter - det gør en forskel. Kh Hulemor

  SvarSlet
 13. Kære Hulebo, tak for 'dagens' kommentar. Velkommen - det gør også en forskel for mig. Kh P.

  SvarSlet