tirsdag den 7. december 2010

Hjerte 7

http://www.hjertebarn.dk/

Er det ikke en smuk header, deres hjememside har? Man siger jo at julen er børnenes fest - og kombinationen hjerte og børn kunne jeg ikke stå for, så dagens hjerte (mens vi venter på flere fra L.), er hjertebørnenes hjemmeside.

Bortset fra det, mener jeg at udtrykket: "Julen er børnenes fest", omfatter alle som én. Hvad gør du for at holde dit indre barn tryg, glad og grinende?

Det går op for mig at jeg er driftet væk fra start konceptet med den her december kalender. De tre gode ting i mit liv, hver dag. Men jeg kan lide at snige de 'gode' sager ind. Som ikke nødvendigvis handler om mig, men alligevel siger noget om mig. Mig, mig, mig ;o)
Hjerte-super-helten.

4 kommentarer:

 1. Mit indre barn bliver plejet voldsomt i perioder....men hun bærer vist på for meget....men har mange gode minder, som jeg hoder i hævd og laver barnlige ting, men det er ikke det samme. Den lille/mellemstore pige i mig er ked af det...- din kalender er bare fin - vi må snart ses og lave barnlige ting :-)

  SvarSlet
 2. Søde Nabo, vil gerne mødes og lave barnlige ting (bade nøgne ved Flyversandet?), men arbejder jo tidligt og sent nu igen....skriver mail ;o)

  SvarSlet
 3. Det er nemlig den aller smukkeste header Børnehjerteforeningen har - og så er det tilmed den aller smukkeste forening, med rigtigt mange gode stunder for alle vores skønne hjertebørn:-)
  Rigtig god Jul derude.

  SvarSlet
 4. Nej, kan vi ikk' bare rulle os i sneen???

  SvarSlet