fredag den 10. december 2010

Hjerte 10


Dagen i dag byder udover arbejde, på aftenens job-julefrokost. Huh, det er altid en blandet fornøjelse. Det starter som en fornøjelse (Ja, tak - jeg vil gerne med til fest med levende orkester og Amin Jensen). Når dagen så oprinder (som nu. I dag), så kommer de praktiske tanker - hvordan lige med transport (jeg bor 20 km fra). Hvis jeg kører, så ingen alkohol = ingen tømmermænd = dagen i morgen er reelt brugbar. Hvis jeg ikke kører = hvem kører så = hvor ender jeg = tømmermænd = farvel lørdag.
Det regnestykke ser jo ganske nemt ud, hvis ikke det var for faktor :"DU SKAL DA LIIIGE HA EN SNAPS/ØL/SHOT", og hvorfor drikker du sodavand slænget.
Så er der det sociale i det. Det er en mandearbejdsplads. Det betyder, at jeg IKKE tager kjole på, fordi mændene, der til dagligt er søde mandfolk, får lidt indenbords, så skal der danses, og gerne med hænderne på alternative steder, ...af mig.
Så buks it is - men for pikke da, jeg er sgu ikke god længere til de der drikke/fest orgier, og slet ikke når det er af den gammeldags type, med platte ting på kopimaskinen, lærlinge der brækker sig og man slås (!), om at sidde ved de sjove.

Hvorfor kan jeg ikke bare sige nej.

Nå, op på hesten og dagens 3 super ting

 1.  Jeg har en meget meget fantastisk kæreste. Honestly. 
 2. Jeg mangler kun julegave til én
 3. Mit hus er mit slot og min hule 

4 kommentarer:

 1. Ja, der er hjerterum, kan man tydeligt se - hun er dygtig, L! God fornøjelse med dansen i aften!

  SvarSlet
 2. Gør som mig... : kør selv... Mød op... Spis med.. Tal med dem du orker... Lusk hjem inden de blver for fulde............... Og vil danse........ !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Jeg bevæger mig derind, til mad og underholdning. Ok så.

  SvarSlet
 4. De tre super ting lyder rigtig dejlige :-) Åh, hvor jeg kender dilemmaet med julefrokoster! Har vist været gennem alle de mulige løsninger fra ikke at deltage, til kun at drikke alkoholfri vin - over at være så fuld, at jeg ikke rigtigt kunne huske, hvad der skete. Rigtig god fornøjelse i aften!

  SvarSlet