mandag den 1. november 2010

Update; BanehusetFør: 


Det er pænt. Den ene side af taget er nu lukket, bortset fra vinduet, der laves efter specialmål og først ankommer kort før jul. Lidt koldt, med 3 åbne huller. Men smukt er det, og min ven Bøgetræet, er flot i sine efterårsfarver.
Den anden side er stadig delvist uden tegl, da disse - zink kvistene tager længere tid. Så der går et par uger før der er lagt tag på hele herligheden.

Indvendig er sagen en anden. Her mangler gulv, loft, isolering og tusind andre ting. Det er spændende at følge det fra dag til dag, også selv om byggebudgettet for længst er skredet. Sådan er det med byggerier. Man ved aldrig hvad man finder, under facaden, eller i mit tilfælde gulvet. Og den slags koster. De uforudsete ting. 

Her et udpluk af interessante ting, der dukkede op, da det gamle gulv blev fjernet. Specielt KILL IT, dåsen er ret fantastisk. Og der er mere, som jeg nok skal præsentere, når det er gravet frem.


Mon ikke hesteskoen skal op og hænge et sted? Det tror jeg nok. Den har efter al sansynlighed ligget under det gulv, siden huset blev bygget for 100 år siden. 

8 kommentarer:

 1. Hold op hvor bliver det bare fint !!!

  Da jeg fik mit første hus og vi gik på loftet fandt vi 2 træ kasser med en masse brugte starin lys... Og 3 tons gamle aviser...

  Rigtig sjove at læse i...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Det hus må have rigtig god karma med gammel hestsko, nyt tag og Kill it.

  Det er et meget smukt hus.

  Håber du hygger dig derhjemme

  knus karina

  SvarSlet
 3. Det bliver bare så utrolig fint, altså.

  SvarSlet
 4. Respekt til dig. Jeg tror godt nok at der skal nogle specielle kræfter og en masse mod til det der byggeri. Ved ikke om jeg kunne overskue det...men det ser fandeme flot ud. Det må jeg nok sige. Er spændt på at følge fremskridtene indenfor.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud! Og hvor må det være en utrolig tilfredstillelse at se sådan et projekt skride frem. Et smukt hus, synes jeg. Der er noget over huse fra den tid.... Håber, du finder et godt sted til hesteskoen!

  SvarSlet
 6. Marianne, det er de sjoveste ting man finder.
  Karina, Tak, jeg bliver også gladere og glade (mest glad?), for det. Og jeg kan nyde det med den tid jeg tusser herhjemme.
  Dragon, det er heldigt du syns det ;o)
  BB, det sjove er, at jeg ikke tænker det kræver mod. Jeg gør det bare, men ER udfordret og af og til presset.
  Anne, Det er en tilfredsstillelse uden lige.

  SvarSlet
 7. Totalt charmerende hus !! Sådan et ville jeg gerne have. Men jeg taber godt nok pusten, når jeg ser det billede, hvor alt bare er gravet op og af.

  SvarSlet
 8. Wauw, hvor bliver det dog flot!!! Lækre zinkkviste, I får.
  Vi kender også til, at byggebudgettet skrider hen ad vejen. Vi måtte have lagt taget om, fordi en mår havde ødelagt isoleringen indenunder ...

  SvarSlet