søndag den 31. oktober 2010

Basis mennesker

Jeg har en basisgruppe. Vi er 6 tidligere kolleger/nuværende kolleger, der for 5 år siden begyndte at mødes udenfor arbejdstid. Hver oktober/november, tilbringer vi et døgn i sommerhus ved Å strand på sydvest Fyn. Spiser, drikker, snakker, går tur eller løber. Vi er forskellige. ml. start 30'erne og midt 50'erne. Nogle med børn, og en uden. Nogle med ægtefælle, nogle uden. Nogle med hus, nogle uden. det der binder os sammen, er ikke forskellighederne. Det er lighederne. Vi holder af hinanden, vi tror af og til på mere mellem himmel og jord. Vi tror på kvinders kraft og kvinders evne til at være der for hinanden. Vi tror på hinanden. 
Jeg elsker min basisgruppe.  Å strand. Det er spændende i naturen. 
Den årlige efterårsdukkert. 

Jeg tror på, at der findes et sted i himlen for kvinder der hjælper hinanden. 
6 kommentarer:

 1. Mon ikke de osse elsker dig????? Sejt med det gyyyys!

  SvarSlet
 2. Jeg er i øjeblikket i gang med at læse Isabel Allendes: "Summen af vore dage". I den bog fortæller hun netop om hendes eget søsterskab beseglet i Himlen under navnet: "Den evige Uordens Søstre"
  En lille gruppe kvinder der er vidne til hinandens liv og holder på hinandens hemmeligheder. Hun siger, at alle kvinder i denne verden burde have en kreds som den.

  Jeg må give både hende og dig ret, og sige til lykke med din lille kreds. For jeg tror også på, at der findes et særligt sted i Himlen til kvinder, der hjælper hinanden.

  SvarSlet
 3. Sp er du jo også vinterbader...
  Ser dejligt ud og god beretning.

  SvarSlet
 4. Ja, der findes et sted i himlen, til kvinder, som hjælper hinanden på jorden - og der er også en plads i vore hjerter til D.
  B

  SvarSlet
 5. Det nederste billede - det er fantastisk med vand, kvinder og lys.

  ;-)

  SvarSlet