mandag den 22. november 2010

Tag på og klar til vinteren

Så blev taget lukket på Banehuset. Kun taget på 'Decket' mangler, før der fortsættes indenfor (Nå, ja og vinduer. De leveres ugen før jul).

Jeg har stablet halvdelen af de 5 skærmeter brænde der blev leveret, og den udpinte forhave, der har fungeret som byggeplads, er blevet forsynet med ramme af gamle spær, 15 cm bøgeblade og kompost. For der skal satme plantes igennem til foråret. Jeg er klar. Kom vinter.Vi er enige om at header billedet er noget mere tiltalende end denne november udgave af Banehuset, men men - nu med kviste og nyt tag. 

6 kommentarer:

 1. Hej Prophecy,

  Du bor da ikke stadig i campingvogn, vel?
  Har du nogle gode varme rum i huset?
  Det håber jeg ellers bliver jeg bekymret
  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Fineste brændestabel. Looks gorgeous.

  SvarSlet
 3. Flot med det brænde ----og ja - glæder mig til Cirkus åbner til sommer :-)håber din dag går godt!

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det altså godt med det hus! Og selv om andre måske tænker, at der er lang vej igen, så ved man selv, hvor meget arbejde, der er lagt i det :D

  SvarSlet
 5. Hvad er der i teltet?? :)

  (det ligner et sted hvor man kan nyde sig en dejlig lidt for grillet pølse med et koldt brød og en fadøl i plasticglas. Har jeg ret?)

  SvarSlet
 6. Nej Karina, campingsvognen blev lukket og pakket ind for længe siden. Selv om kulden her i huset nu minder lidt om 'udeliv'.
  Cirkus? hvad snakker i om Lone og Kristine. Teltet indeholder pt all isoleringen til 1. salen, så ikke megen sjov der, kun potentiel varme

  Præcis Reke, jeg har sgu lagt ligeså mange timer som håndværkerne

  SvarSlet