tirsdag den 5. oktober 2010

Holland, vinter og hænder

Holland
L. har en hollandsk far, ergo er hun halvt hollandsk. I den anledning har vi været i Holland weekenden over, familiefest. Holland er fin, det lille jeg fik set.

Vinteren
Dagens vejrudsigt tikkede ind fra TV2.dk:
"Den koldeste vinter i 1000 år kan være udsigten for den kommende vinter hvis man skal tro Polske meteorologer.
De har i hvert fald spået den kommen de vinter til at blive ekstrem kold, ja faktisk så kold at den vil skrive sig ind i de ekstreme vinters rekordbog...." 


Aiiiiii, vel?
Det er en joke, ikke?

At klappe med en hånd
Nej, jeg har ikke set filmen "At klappe med én hånd", men jo tættere jeg kommer på operationsdatoen, des mere bekymret bliver jeg for at skulle leve ét-håndet i 2 x 4 uger.
Ét er bad, påklædning og tøjvask. Noget andet er mad, madlavning, indkøb og transport. Tænker at jeg med min rullekuffert kan klare indkøb i de nærmeste butikker (så så man hende med sin turistkuffert trille rundt i Netto). Det meste kan vel åbnes (shampoo, mælk og brændeovn), med genstanden klemt mellem lårene og den anden hånd?
Bilkørsel er udelukket. Cykel ligeså (med mindre du har en trehjulet jeg kan låne?), så det hedder per fødder. Alt. Men inden jeg er vasket og klar, er det vel også tid til at gå i seng igen.

Talte med min moder i aftes. Hun har prøvet det. Er blevet opereret i det ene håndled. Min far var sød til at hjælpe hende, men som hun sagde: "Det tager en krig, så der er en grund til at man er sygemeldt".

Ak ja. Det bliver spændende. Not. Kampen mod IT-svinene er gået i stå. Kan slet ikke overskue det.

Og jeg kan mærke i kroppen, at vinteren og mørket er på vej.

3 kommentarer:

  1. Jam...du kan altså mange ting, SÅ invalid bliver du ikke - hilsen naboen, der har prøvet det i begge håndled - uden kikkert :-)

    SvarSlet
  2. Så ring, hvis jeg skal hjælpe med noget...kørte da gladeligt bil efter et par dage.

    SvarSlet
  3. Jeg vil altså virkelig fraråde dig at holde brændeovnen mellem lårene, det lyder som en rigtig dårlig ide...

    SvarSlet