tirsdag den 28. september 2010

Ny blog vedr. Proshop og SHG

Hej alle,
Jeg har nu oprettet en seperat blog til denne kontrovers mellem mig og firma et og firma to. Det var et "bad call" fra min side, at bruge min private personlig blog til udveksling og dokumentation.

 Man skal ikke pisse i sit eget hus, som en klog kone sagde, så fremover vil i finde kopier af de sidste dages indlæg og den videre udvikling på:

blog kontant


Desværre kan jeg ikke flytte alle jeres gode og søde kommentarer over, men jeg gemmer dem her.

Samtidigt, da jeg allerede har pisset i egen stue, og henvist diverse af sagens parter hertil, lukker jeg Lebbeliv for en tid.  Fra i morgen. I kan ansøge om at komme ind.

Jeg har brug for mit private space, mere end jeg troede.

Jeg undskylder ulejligheden og håber i følger med over i det midlertidigt lukkede land. Hvis i sender mig jeres mail adresser, er der adgang. Send dem til:

dr_tony_frank@hotmail.com

Kh P.

6 kommentarer:

 1. Jeg har fluks sendt en mail ... Og forstår dig udmærket...

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt med (og har også sendt dig en mail).

  SvarSlet
 3. Uha jeg må vist lige bruge onsdagen på at få læst tilbage, men jeg MÅ selvfølgelig have lov til at følge med i din lukkede blog. Må jeg det?

  Knus Henriette

  SvarSlet
 4. For lige at tydeliggøre: Blog Kontant er åben nu og for alle. Lebbeliv går midlertidigt underjorden og jeg skal bruge mail adressen fr at invitere dig (Har din Henriette) ;o) Alice og KaDaHoe er noteret :o)

  SvarSlet