onsdag den 11. august 2010

ARGHHHHHHHH....Dammit

Vi har ferie fri idag, begge to, og planen var Egeskov Slot, men det siler ned så vi konverterer til bytur i Odense (ca. 30 minutter tager det), frokost på Cafe Biografen og An Education som sen eftermiddags-bio-tur. Desuden skal noget garderobe opgraderes.

Mit ARGHHHHH skal lyde over, at min 1 1/2 år gamle HP bærbare, lækker lille ting, nu for 3. gang er gået kaput og har været indsendt i intet mindre end 2 (!!) mdr. Da jeg (igen), rykker for dyret idag, bliver jeg oplyst om, at de har opgivet den (HP), og jeg ikke får PC en retur men pengene. Som i alle pengene.

So now what? Dels er mine data tabt (nej, jeg back-upper ikke ofte, og da slet ikke efter den er gået kaput), og dels skal jeg ud i vælg-din-bedste-ven-og-hvad-skal-den-ku-helvedet.

Flirter lidt med tanken om en Mac. Det gjorde jeg også sidst, men jeg var (er), for nærrig - men dammit Krystle, de er lækre - og gear skal være lækkert.

Hvad har du?

6 kommentarer:

 1. Ok her har du min fulde sympati og jeg kondolerer med den bærbares afgang ved døden. Jeg har en MSI, den er faktisk udemærket, kan en masse og hvad har vi, MEN der har alligevel været bøvl og den var også til doktoren i en længere periode her i foråret. Først ville de ikke erkende at fejlen var indenfor garantien, men den måtte de æde, da den døde igen ti min efter jeg fik den retur FØRSTE gang!!

  Nu virker den fint igen, men skal jeg have en ny en dag, ville jeg også virkelig gerne have en mere chekket en af slagsen. Jeg har vænnet mig til store skærme, også på den bærbare, så det er kriterie numero uno, derudover skal den være lydløs, hurtig, have numerisk tastatur,ordentlige bløde knapper og skærmopløsning.

  Faktisk er min erfaing at de maskiner hvor hele maskinen er uden samlinger, og hvor knapperne er støbt sammen med resten, er de mest praktiske. Der samler sig ikke skidt i, og de er nemme at holde rene og pæne.

  Nå, men good hunting, hyg jer i byen og god film. Håber at høre mere om den senere herinde ik.. :-)


  Mange knuuus
  Henriette med de skæve sokker *fnis* :-))))

  SvarSlet
 2. Her får du mit ydmyge bidrag til dit dilemma, selvom det at skulle ud og købe nyt gear vist er et luksusdilemma ;-) Alligevel meget træls med den HP-fidus, men da endnu mere træls med supporten - hvordan kan de bare opgive den?

  Nå men videre i programmet.
  Sidste sommer skiftede jeg til mac.
  Før havde jeg en stationær HP der ikke virkede med vista, det var til at blive åndssvag af. Jeg havde også en bærbar HP, men den larmede som en fucking flyvemaskine - auch nicht besser.

  Jeg har ikke fortrudt skiftet et eneste sekund. Okay, priserne er måske lidt pebrede, men du får jo også noget for pengene:

  1) JA, gear skal være lækkert og det er det appledesign fandeme :-)

  2) Lortet virker bare. Alt det der brok man har med windows, når man skal kobles sammen internt, når man skal have trådløs printer på bla bla bla. Det er bare pist væk her, ingen brok. Man stikker tingene sammen og bum, så kører det.

  3) Stilheden!!!
  Jeg kan berette om både imac og macbook. Aaaarmen, de siger virkelig ikke en dyt.

  Og det der med at der ikke findes så mange programmer til mac, det er rigtigt på en måde, men man finder alligevel det man skal bruge. Og det bliver jo også mere og mere. Mac er iøvrigt (endnu) ikke så meget i farezonen ang. virus.

  Det korte af det lange: jeg kan virkelig varmt anbefale dig en mac. Det er en god investition og total forkælelse for både øjne og fingre. Tastaturet på en macbook er mums! :-)
  Selvfølgelig findes der også macmaskiner, der ikke opfører sig ordentlig, klart, men jeg syns bare at det hele kører bedre og nemmere.
  Hvis du vil vide mere, så feel free og kontakt mig.
  Er spændt på, hvad du finder på. Good luck.

  SvarSlet
 3. Phyyy en stationær acer med xp... En bærbær acer Extensa 5620, med lorte vista. 2 små acer one, en med windows 7.

  Og så en Hp til 7000kr som jeg ikke engang ved havd hedder...men den køre vist også windows 7

  Er faktisk gladest for de små acer oneére...

  Hader at få ny pc...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Hæj

  Jeg har faktisk en Mac, og jeg har ikke rigtig set lyset. Jo lækkert design osv - men det er altså besværligt at arbejde sammen med pc'er/windows og det er besværligt at dowloade og overføre data, der synes jeg windows er meget mere bruger venligt.

  Jeg har fået fixet min, så den både kan køre på Mac og Windows, så jeg har faktisk to computere i én. Men det burde jo ikke være nødvendig vel?

  Før Mac'en havde kæresten og jeg en fælles bærbar HP, men en større model. Den var vi meget glade for. Senere købte min kæreste en af de små handy HP'er, men der skete det samme som du kom ud for.
  Og kæresten fik også pengene tilbage.

  Så øhm.... ja jeg synes, du skal købe en stor HP.

  Uanset hvad held og lykke med gear-jagten. Aldrig gå ned på udstyr!

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. Har en HP med 17´´ skærm og en lille Acer one, som jeg faktisk aldrig bruger...
  Søster har købt MAC - den ser lækker ud, men er åndssvag at bruge for én der ikke er vant til det.

  SvarSlet
 6. Jeg har en MacBokk Pro, super lækker med god grafik, og fylde intet.
  God jagt.
  God weekend.

  SvarSlet