torsdag den 13. maj 2010

I form?

Dagens foto er fra Adventurerace  2009 i Langesø. Dengang var jeg i relativ form. Kampgejsten helt i top. Adventure race, er en hel dag, i en fantastisk skov, med o-løb, mountainbike-løb og temaopgaver. Man er i hold på 3 og det er som en stor spejder-team-lege-dag.Man kravler rundt i søer, klatrer i træer og får rifter og blå mærker.
Jeg var i mixed-rækken med to gode venner og vi blev nr. 7 i vores række ud af 15 eller 16. Cool for første gangs deltagelse.
Desværre bliver der nok ikke noget race i år. Begge mine holdkammerater er skadede. Hvad der bliver, er dagens Eventyrløb i Odense. Med min arbejdsplads. Koner og kærester og børn. Det bliver hyggeligt, selv om tanken om 22.000 deltagerer er liiiige rigeligt mange. Af samme grund plejer jeg ikke at deltage. Er mere til Kvindeløbet, der skal løbes den 9. juni sammen med min basisgruppe. Det gør vi hvert år.

Men dagen i dag, er med 22.000 andre. Voksne og børn. Folk der løber med barnevogne. Folk med øl. Og folk der går med og uden barnevogne. Efterfølgende er der pølser og øl, serveret af vores ledende sekretær i firmaet. Folkefest, intet mindre. Og formen? Ja, den sucks, og selv om jeg næsten ikke har trænet VED jeg, at jeg bliver spasser sur hvis jeg ikke kan løbe den 5'er på 30 minutter.

I morgen. Have eller fiskeri. Lifes good.

2 kommentarer:

 1. Godt man har sit dårlige knæ....og ingen dårlig samvittighed over ikke at spæne rundt i Ryds Å-dalen!

  SvarSlet
 2. Hihihi... I form... Mig joooo... Jeg er i kage form !!!

  Så lige lidt glimt i nyhederne fra det løb der... Der var godt nok MANGE mennesker !!!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet