søndag den 4. april 2010

Lad påske freden sænke sig

Huset er stille. Katten sover i sin ynglings vindueskarm. Brændeovnen simrer. Jeg er træt. I krop og sjæl. Kroppen nyder det. Den nyder at blive brugt. Sjælen er ikke helt så taknemmelig. Den er taknemmelig over, at jeg har endnu en helligdag i morgen. En helligdag uden planer, og gæster. En helligdag uden filter med for store masker, og mennesker, der står alt for nært, alt for længe. Det udmatter mig. Det dræner, ikke at kunne være sit hele intelligente, metakommunikerende jeg, 3 dage i streg. Hun dræner.

Weekendens UP var et besøg hos Lavendel Lavendelgården.
Søde søde menneske. Søde søde sensitive hunde. Monsterhøns og god karma. Det gjorde mig godt. Som souvenir med tog jeg skovjordbær, der bliver søsat (jordsat) i morgen, når solen står op.

Peace all. 

3 kommentarer:

 1. Sødt sødt skrevet, kære du. Håber du må restituere dig og blive hel igen! kram - den selvsamme, nu med kold udestue :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig sådan lige at kunne tage på besøg på Lavendelgården...........!!!

  Håber du har nydt dagen i dag... og bare har kunne være dig... og slappe af......

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. I er søde. @ Jule, ja det er ret privilligeret at Lavendel bor så tæt på.
  Jeg har hygget helt igennem. Ro og fred, nusleri i haven, plantet ribs, solbær (tror ikke den overlever), skovjordbær og andet småtterier. Syet og set dumt dejligt tv og bagt boller. Godt for krop og sjæl. Verden kom an igen.

  SvarSlet