fredag den 9. april 2010

Hej Skat

Får jeg børnepenge?
Får jeg omsorgsdage?
Får jeg barns 1. sygedag?


Svaret er nej til alle ovenstående, fordi jeg ingen børn har. Jeg har en kat, to jobs, et hus og god dansk gæld, der giver renter og genererer omsætning i det danske samfund. Ydermere, har jeg formentlig færre sygedage, lægeaftaler m.v., end børnefamilier og er derfor en relativ stabil indtægt for det danske samfund og så selvfølgelig mig selv. Kort sagt - jeg syns jeg gør mit - Jeg er ingen helt, bestemt ikke, og jeg er ikke misundelig på børnefamilierne, bestemt ikke - men fakta er jo, at det er dyrere at bo og spise én person, end to der deles. Og børn er sgu ikke så dyre. Så det koster lidt ekstra arbejde, at få det hele til at være lækkert, med hus, bil, job osv, når man kun er én om det.

kunne SKAT, da for helvede godt eftergive/glemme de kr. 23.000 de (Vi ved godt hvordan 'de' ser ud ikke; hornbrille, sure, grå og kedelige), mener jeg har betalt for lidt i skat sidste år - og så kan de i dag i øvrigt rejse derhen, hvor jeg også har bedt min revisor, der sendte mig besked om beløbet per mail i dag, at rejse hen.
Jeg vil have et 'bo alene' fradrag og jeg vil have hus/have/kat omsorgsdage.

DAMMIT KRYSTLE, jeg tror jeg går hjem og lægger mig.

8 kommentarer:

 1. HØRT! Det er nemlig dyrt at være en og alene i økonomisk regi. Bare nede i supermarkedet, hvor ALT er store portioner og beregnet til en hær, er man helt fortabt, hvis man kun skal bruge en smule til sig selv. Jeg syntes det er diskrimination gør jeg. Husker udemærket hvor mange gange jeg har måttet pakke min iøvrigt lille bitte fryser, med mængder af kød fordi jeg ikke prismæssigt kunne komme udenom at det bare er billigere at købe stort ind.

  HELT ulogiskt

  Vi dømmer skatten ude gør vi.

  Forresten.. har du stadig ikke fået din pakke??

  Mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 2. Nemlig Henriette - som sagt, jeg ønsker det ikke være for børnefamilierne, de er sikkert også trængt, men for dælen altså - og ja til de store portioner. England, der kan man få lige så gode ting i en-mands portioner, og de er mindre skat på bøger = læselysten fremmes og nedsat skat på børnetøj - der kunne vi lære noget.
  Og så er jeg PISSE træt af at betale moms på tamponer og bind, det er monster diskriminerende.
  ..og nej, ikke nogen pakke, men nu har jeg sendt en mail

  SvarSlet
 3. Vi laver da en forening....Nordfynske Katteejere for Kattepenge...ha! nej, det er nutte nemt at være ene og alene - økonomisk set.
  Har du hørt at Blake er død, Krystle...? (set hos Mia Folkmann)

  SvarSlet
 4. @ Lavendel, ja - jeg læste den gode Carrington afgik ved døden i en smuk alder af 92....stakkels Krystle...

  SvarSlet
 5. Så kan du glæde dig til at blive pensionist engang :-) Jeg har læst, at de netop får mere som enlige ...

  SvarSlet
 6. Hmmm altså... jeg synes nu at det er ret dyrt med 2 unger, ja, vi modtager børnepenge, men de dækker ikke engang udgifterne til pasning.

  De er da dejlige at få, men det er bestemt ingen overskudsforretning !

  Men SKAT er nok noget at det mest irriterende, for de har sgu en sjælden evne til ALTID at vide hvis man har betalt for lidt... Den anden vej, går det noget mere langsomt... !

  Vores revisor er heldigvis ret god til at ramme rigtig ... Så jeg slap med en ekstraSKAT sidste år på 500... I år ved jeg ikke noget om før til august....

  Øv øv.. håber det er en regnefejl og at du skal have det dobbelte tilbage !!

  Hyggehygge

  SvarSlet
 7. @ Jule, mit indlæg er ikke et opstød mod det børnefamilier modtager, slet ikke - tvært om, jeg syns børnefamilier skal have al den støtte de kan få. Indlægget er et 'husk-lige-os-der-bor-alene', at det er dyrt at bære alle udgifterne selv, - og at en bo-alene-omsorgsdag i ny og næ ville være velkommen.
  Tror desværre ikke der er nogen regnefejl....men som min chef sagde, "Det er jo et tegn på at du tjener penge!"....My ass

  SvarSlet
 8. Hihihi... lige så noget min chef kunne finde på at fyre af !

  Vi har også flere på arbejdet, der synes at der burde være en hund/kat sygedag... hihi..

  Hmm tror egentligt ikke at jeg har det der omsorgsdage ?? !! ? hmm

  Har faktisk aldrig prøvet at bo alene... Lidt skummel tanke.. hmmm

  SvarSlet