tirsdag den 16. februar 2010

Stadig på nedtælling

Der har været pause på bloggen weekenden over. Jeg var en tur i Århus, for at passe parforholdet og nyde den stilhed, jeg endnu ikke har, på grund af manglende bolig. Måske skulle jeg sige ventende bolig...for der er 10 dage til, og jo kortere der er, jo længere føles det. Men det lærte jeg allerede som lille, når jeg ventede på juleaften. Jo nærmere - jo længere.
Weekenden blev også brugt på at øve mig i at bruge det nye kamera. Jeg er den slags fotograf, der gerne vil tage knald-hamrende-verdens-bedste-presse-fotos, uden at have udstyret, have læst manualen og uden at have evnerne. Så kameraet har det ikke let. Eller mine motiver:
Natur omkring Himmelbjerget, på søndags brunch gåtur

Is på sø, bobler under bro.

Brænde. Mangler snart.

Tanja, nu med forår under armen. Med det resultat, at min nye ynglings farve kombi er lyserød og rød.

4 kommentarer:

 1. 10 dage - hvor spændene ! Kan du flytte ind med det sammme, eller skal der laves noget først...

  Kan huske at vi sov i huset første gang med malingbøtter stående rundt omkring - Det var bare SÅ FEDT !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hvad viser billederne så om personen bag kameraet? Mange facetter? Mange tanker? En person, der indeholder så meget, at det kræver lang tid før man har været hele vejen rundt?

  SvarSlet
 3. Teoretisk kan jeg flytte direkte ind. Maler nok lige stueetagen og har ikke helt besluttet om jeg sover der fra dag 1. Men i hvert fald fra dag 2...måske. Flyttevognen kommer først med alle mine ting dag 3.
  Men lad os se hvad der sker i praksis...

  SvarSlet
 4. Du ved - der er to slags tid - den - hvor man synes, det lige har været mandag...hvor blev den weekend af? - og den, hvor man holder i kø eller venter på noget rart...

  SvarSlet