torsdag den 18. februar 2010

Give aways, byt-aways, pak-aways

Noget der er hyggeligt er bloglands aways...Jeg har set mange, deltaget i nogle få, endnu ikke 'fået' noget, men heller ikke selv lagt noget ud. Det skal nok komme, når jeg først har fundet ud af, hvad jeg kan kreere, der ikke er set endnu. Indtil videre suger jeg inspiration til mig og tænker "Pasteldamerne er godtnok kreative". Ja, sorry - Pasteldamer, men der ER sgu meget pastel, retro og puttegøj på mange af siderne. Og fred med det - det taler til en del af mig, der ikke er helt så udviklet, men uden tvivl ER der.

Mine ynglingsblogs, er dem med et bid i, hvor lidt surhed og hidsighed titter frem blandt alle pastel projekterne. De giver mig en ide om, at det er virkelige kvinder der sidder i den anden ende af teknikken og ikke supermoms, 24/7 Hausfraus og "lige-meget-hvad-mine-hænder-rører-bliver-det-til-guld", for i er fandme dygtige og man bliver helt "ehh...ja, ok, mine hjemmelavede fødselsdagskort ligner lort ift. den flagranke i super fede farver med broderi og kantstiksender".

ANYWAYS - i dag fandt jeg en "Operation Påskeglad", og JA, det er pastel og JA, det kræver lidt krea, men jeg kan ikkemodstå fristelsen af at modtage en pakke fra Fru ukendt pastelkreadame. Så må jeg gøre mig umage med det/de kort jeg skal sende til en stakkels anden ukendt modtager.....
Tjek regler og termer ud via linket til højre - og Fest away

Ps. jeg tror inderst inde jeg er lidt maskulin, hvad det krea angår. Kunne godt tænke mig, at 'snitte' noget med en motorsav, (og evt. spraye det med pastelfarve), men er ikke sikker på det ville hitte som give away?

5 kommentarer:

 1. Fniis - pasteldamer - hva' kategori mon jeg hører under? PS er den lykkelig ejer af ikke mindre end 3 motorsave - 2 eldrevne, hvoraf en død og en benzin!

  SvarSlet
 2. Vil du virkelig vide det? ;o) Mand! (Kvinde), jeg er misundelig på dine motorsave. Skal jo selv i gang, når jeg nu får brændeovn om en uges tid. Men tror jeg starter med en håndsav af slagsen.

  SvarSlet
 3. Operation Påskeglad er såå hyggelig.
  Har modtaget tag.
  Er i gang og sikkert længe undervejs ;-)
  Kh. Vita

  SvarSlet
 4. Jeg er spændt på at se, hvad du får i Påskeballaden. Jeg sidder over. Også i år. Den slags giver mig præstationsangst :)
  Sikke fin og aktiv din blog er blevet, i øvrigt...

  SvarSlet
 5. @ Vita, Det lyder hyggeligt så nu må det prøves
  @ KaDaHoe, det giver også mig præstationsangst, men har et mantra, at angst ikke skal styre hvad jeg gør ;o) Du kan jo ellers både strikke og alt det fine, som pasteldamerne gør?

  SvarSlet